Работим активно върху възможностите за увеличаване капацитета на събитието, за да имат възможност хората, които не успяха да се сдобият с билети, да го направят. Това споделиха Fest Team, организатори на концерта на Arctic Monkeys в Бургас.

Припомняме, че по-рано днес настана истинска война от желаещи да си закупят билет за концерта.

За броени минути те бяха разпродадени, като много хора имаха и проблем със сайта за продажба и изобщо не успяха да се вредят до покупка.

Ето какво заявиха от още от Fest Team:

Виждаме Вашите многобройни запитвания. Докато Ви отговаряме лично, ето и част от техните бързи отговори:
– Всички от Вас, които са успели да заявят и заплатят билет/и, ще получат същите на своя мейл. В момента няма как да проверим всяко едно запитване поотделно, но Ви уверяваме, че ще получите точно това, за което сте платили, плащанията са регистрирани и имаме информация за Вашата заявка.
– Всички заявени билети за плащане в офис на EasyPay могат да бъдат платени в установения 48-часов срок.
– Всички закупени билети няма нужда да бъдат принтирани след тяхното получаване – можете да покажете файла директно от телефона си.
– Всички лица, които са под 18г., трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация за придружител. Същата е налична за изтегляне на нашия сайт, не е нужно да бъде нотариално заверена и придружителят не е нужно да бъде родител.
Благодарим още веднъж за търпението. Надяваме се всички да можем да се забавляваме на 12.08.

Междувременно в социалните мрежи започна трескаво търсене на билети за препродажба, след като огромна част от меломаните останаха без такива.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви