Малцина вярват в чудеса, но тази катастрофа е доказателство за това, че те понякога се случват. Не всеки ден се вижда автомобил, който буквално е сгънат наполовина и е смазан от тежък камион. Зад волана на колата е била жена, която е излязла сама от развалините, при това без почти никакви наранявания.

Инцидентът се е случил сутринта на 16 ноември на междущатска магистрала 5 в Маунт Върнън, северно от Сиатъл (щата Вашингтон). Според The Seattle Timesq трафикът се забавя на моста на река Скагит, когато този Nissan Altima е ударен отзад от камион без ремарке. В автомобила пътува сама 46-годишна жена и ако се гледат само снимките, всеки би си помислил най-лошото.

Свидетел на самата катастрофа е военнослужещият Роки Олифант, който прави снимки и ги публикува в Twitter. Първоначално той е написал, че дамата е била тежко ранена. Но след като камионът е бил преместен, тя е излязла сама от колата, като се е оплакала от леки болки в ребрата и главата. Жената е откарана в болница за преглед, където са установени леки наранявания.

В доклада на полиция, публикуван от The Seattle Times, се посочва, че задната част на Nissan Altima е послужила едновременно като буфер, който е защитил купето и като рампа за плъзгане. Това е и причината, поради която шофьорката е определена като „най-щастливият нещастен човек на света“. Тя остава без кола, но и се спасява от сигурна смърт.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви