Емили Ратайковски винаги впечатлява с фигурата и снимките по бански, но споделя, че вече се е изморила да бъде секссимвол.

Моделката признава, че е „твърде секси“, още откакто е на 13 г. Още на тази крехка възраст кастинг агенти са я заглеждали похотливо и тя често е била изпращана обратно вкъщи от училище, защото се обличала прекалено провокативно.

Звездата разказва за тези неща в новата си книга „My Body“ и обяснява, че това да е една от най-красивите жени в света невинаги е нещо хубаво.

Родителите на Емили са били фокусирани над нейния външен вид, още откакто тя била малка, и били съгласни тя да печели пари с това.

„Никога не съм се молила много. Но си спомням, че като младо момиче се молих за красота. Красотата беше начин за мен да бъда специална Когато бях специална, усещах най-силно любовта на родителите ми към мен… Изглеждаше важно за тях, особено за майка ми, че тяхната дъщеря се приема като красива.“, пише тя.

Красавицата започва кариерата си на модел, още когато е на 12 години.

Емили си спомня, че когато е била в средното училище, кастинг агент направил неприличен коментар за нея. Той разглеждал нейното портфолио и казал, че това е добрата визия и че по това се разбирало, че това момиче прави секс.

Звездата била засрамена. Но тогава осъзнала, че е секси.

На 13-годишна възраст манекенката била изпратена вкъщи, защото на училищна забава с танци била облечена прекалено секси. Ратайковски се разстроила и плакала пред майка си, която я е окуражавала да не спазва стриктно училищните правила и да показва фигурата си.

Емили става световно известна, когато е на 21 години. През 2013 г. тя позира гола в клипа към песента „Blurred Lines“ на Робин Тик.

Eто как е изглеждала Емили на 13 г.:

teenproblem.net

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви