Изгубилият лиценза си Нефтохимик обяви официално, че започва кампания по набиране на дарения от феновете, за да се стабилизира финансовото състояние на клуба. Ето какво пишат „шейховете“ на страницата си във „Фейсбук“:

„Скъпи приятели, понеже знаете, че всяко начало е трудно, а без подсигурен бюджет още по-трудно, СНЦ“ ФК Нефтохимик Бургас 1962 „обявява своята банкова сметка за набиране на дарения, които ще отиват изцяло за издръжката и професионалната работа на ДЮШ в сдружението!

Всеки, който би искал да помогне в трудната ситуация, може да го направи с основание „Дарение за ДЮШ“ на: BG40FINV91501216241181

Благодарим Ви! СНЦ“ФК Нефтохимик Бургас 1962″.“

След среща на УС на СНЦ „ФК Нефтохимик Бургас 1962“ бе решено щатът на треньорите в школата да бъде разширен. Именно първото име в треньорските редици е легендата и любимец на „зелените“ фенове Станислав Жеков. Ден по-рано директорът на ДЮШ Николай Кръстев представи официално Тачо и той започва работа с родените 2004-2005 година, а още в събота ще има възможност да дебютира в приятелския турнир на БМФ Порт Бургас, където ФК Нефтохимик Бургас 1962 ще вземе участие.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви