tria
tria

„Black Friday“ е времето, а Триа Сити Център – мястото за най-изгодните покупки!

Колекции  FW21 на марките EA7, Tommy Hilfiger, Calvin Klein са с отстъпка до 40%, а предходните зимни колекции имат намаление от 40% до 50%. Офертите са налични и на SHOP.TRIA.BG

Качество, елегантност, стил и синхрон с най–новите модни тенденции откриваме и при марките Kocca, North Sails, Colmar, Freddy, Silvian Heach, Deha.  Отстъпката за всички колекции е – 50 – 70%.

Изборът на бебешки, детски и юношески модели с марките Mayoral и Guess Kids е впечатляващ, за всички колекции намалението е до 50%. Офертите са налични и на сайта www.Kidz.bg.

Не подминавайте и Carpe Diem Boutique. Известните брандове Mos Mosh, Stokton, Beaumont, JOSEPHINE&co, Alexander Smith и Imperial, предлагат новите си колекции на цени, по-ниски с 30 %, a намалението за предходнит е – 60%.

Триа Сити Център е верен на традицията томболи с награди. По време на кампанията “Black Friday“,  от 19-ти до 30-ти Ноември, всеки,  направил покупка в магазините на
търговския център за над 300 лева, ще има шанс да спечели от томболата. Наградите са  изкусителни – 1 ваучера за пазаруване на стойност 300 лева и 4 по 100 лв. Късметлиите ще бъдат изтеглени на 1 декември. До края на месеца спечелилите ще могат да използват ваучера си и да направят подарък за себе си или любим човек.

Отстъпки предлага и  Фитнес Център Триа „Finesse“. 10 % е намалението при карти от 7 до 20 посещения, а за 30 посещения – 20 %.

Изненадата на Бистро Roma за времето от 19 до 30 ноември е HAPPY HOURS. От 14:00 часа до 17:00 часа всички видове пици се предлагат с 10 процента отстъпка.

От 19 до 30 ноември е и времето за чаша вкусно кафе или капучино в Rose Gardens. За чаша Caffe Perdon, подсладена с домашна бисквитена торта в приятната компания на огромните плюшени мечета цената е само 6.99 лв.

Подарете си емоцията на „Black Friday“-  в Триа Сити Център – Бургас.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви