Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с първи думи след края на изборния ден.

Той благодари на симпатизантите на ГЕРБ, които „гласуваха при този тормоз и насилие върху тях от администрацията на Радев“.

Най-ниската избирателна активност в историята показа тоталното несправяне на този кабинет с изборите. В световната история ще влезе как една възрастна жена я гони полиция, а тя яде квитанцията, коментира лидерът на ГЕРБ.

„Повтори се сценарият от предишните избори. Всички социологически агенции даваха преднина от 8% на ГЕРБ и в последния момент започна да се стопява тази преднина. Народът успя да изгони мутрите от парламента – вместо да идат, те си тръгнаха. Това, че влиза „Възраждане“ всъщност трябва да им говори много“, каза още той.

Истински съжалявам колегите Христо Иванов и Атанас Атанасов – тамън се засилят нещо да става от тях и дойде някой и ги предвари. Сега ги гледам, че са под ДПС – доста обидно. Не много, но ми е мъчно за тях, заяви Борисов.

Само за три месеца „Има такъв народ“ слезе надолу с 10-15%, което показва колко са чувствителни българите към безотговорността, защото всичко това, което и днес говорят нашите колеги, можеше да се направи още на първия мандат, добави той.

Радваме се, че ни оставиха живи – такава репресия.

„Тези, които доведоха хаоса, сега трябва да направят и политики – как ще решат здравната криза, цените, сметки, какво ще стане с газта, това, ваксинацията, еврозоната – не знаем. Но ние ще продължим да се държим отговорно. Смяната на една прическа или цветовете на косата не значи промяна, а подмяна. Разбира се, този парламент ще е по-скучен, защото няма основни говорители. Бях си обещал да не го говоря това, ама все пак ми носиха ковчега и ми висяха пред къщата и не мога да не се зарадвам“.

Още няколко дни ще броят изборите, за да ни изкарат втори, посочи още лидерът на ГЕРБ.

Дарик

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви