Цял ноември месец 6th Sense SPA & Sense Beauty Salon празнува рожден ден. За своите 11 години царството на красотата на Гранд хотел и СПА Приморец се погрижи за визията и доброто настроение на хиляди дами и господа. За да отбележи подобаващо празника, салонът с прекрасна морска гледка кани да се погрижите за своята коса с 10% отстъпка.

Ще ви очаква стилист Ксения Вълева, която има над десетилетие опит в полето на красотата.

Нейна специалност са не само красивите изящни балеажи, но всяка тайна в света на коафьорството.

Тя познава в дълбочина спецификите на колористиката, грижата за здравето на косата, съвършеното ѝ оформяне и стилизиране, създаването на визии за всеки повод, комфортно ежедневие или празник.

6th Sense SPA & Sense Beauty Salon е единственият в Бургас, който работи с продуктите на обичания и популярен в над 70 държави бранд Biologic Recherche. Ксения прилага решенията за здрави коса и скалп на марката, които са насочени към разрешение на различни проблеми.

С помощта на качествените продукти, създадени в лабораториите на Biologic, стриктните протоколи на работа и допълващите терапиите в салона продукти за домашна грижа, всяка коса ще засияе в пълния си блясък. Салонът работи и с продукти на световните брандове Kerastase, Balmain и L’Oréal Paris, които също предоставят класна и луксозна грижа.

Заповядайте в 6th Sense SPA & Sense Beauty Salon. Какво по-добро време да се погрижите за своята коса от точно днес, на прага на предстоящите зимни месеци? Ще откриете салона в Гранд хотел и СПА Приморец, на крачка от морето и златния пясък.

Ще ви посрещнат с чай или кафе, на ваше разположение е зона за почивка с прекрасна панорама, а вертикалната разкошна стена в цветя и зеленина, приканва да запечатате новата си визия на снимка. Искате красива и здрава коса? Ксения Вълева и 6th Sense SPA & Sense Beauty Salon ви очакват. Само през ноември на още по-добра цена, за да отбележим празника с още красота!

За запазване на час: СПА рецепция +359 56 910 913

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви