Водачът на листата инж. Петър Кънев, придружен от кандидатите за народни представители от коалицията на коалиция „БСП за България“ за 2-ри МИР – Бургас, закриха предизборната си кампания със символичен жест.

На терасата до Културен център Морско казино те пуснаха 33 бели гълъба в небето. 33 е и номерът на бюлетината на социалистите на изборите тази неделя.

Посланието ни е знаково и символично. БСП вече месеци наред се държи колегиално и балансирано. С гълъбите днес показваме, че сме готови да подадем ръка на всички, които могат да помогнат да има правителство и стабилност. Политическото боричкане трябва да спре поне за известно време, защото ни очакват тежки зимни месеци“ , каза водачът Петър Кънев.

Станимир Баев, който е втори листата, сподели от своя страна, че очаква от изборите един добър резултат за БСП. Той изрази надежда следващото Народно събрание да внесе едно спокойствие в обществото, за да може страната да излезе от кризите, пред които е изправена.

Ние продължаваме борбата си. Екипът на БСП ще направи консултации, така че здравната и икономическата кризи да бъдат спрени с едно стабилно правителство„, заяви Йордан Петков.

Университетският преподавател и едно от младите лица в листата Христина Славова призова младите хора да излязат да гласуват и подкрепят БСП. Тя бе категорична, че всеки един глас има значение.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви