Ако „Изправи се. БГ Ние идваме!“ бъдем част от следващия парламент, то със сигурност ще има правителство на промяната, а не такова на статуквото. Ако не сме, то вярвам, че още април месец ще бъдем на нови избори.

Това заяви областният лидер и водач на бургаската листа на коалицията Живко Табаков. Той изрази надежда, че това ще са последните парламентарни избори за следващите 4 години.

Българските граждани искат сигурност, искат по-добри цени на тока, искат преодоляването на ковид кризата, искат социалните мерки, за които „Изправи се. БГ Ние идваме!“ се борихме, да бъдат въведени. Положихме огромни усилия да бъдем до хората в тази кампания, да имаме срещи с тях, да чуем проблемите им“ , каза той.

Табаков призовава гражданите да излязат и да гласуват, за да има по-висока избирателна активност. Той бе категоричен, че „Изправи се. БГ Ние идваме!“ ще бъдат част от следващия парламент. При висока избирателна активност и Румен Радев ще спечели президентските избори още на първи тур.

„Призовавам нашите съграждани да не се притесняват от ковид и да гласуват. Краят на ерата Борисов ще дойде. Никой да няма очаквания, че дори те да бъдат първа политическа сила, то ще успеят да съставят правителство. Краят на изнасянето на български средства зад граница идва, както и даването на пари на удобните фирми. Ние гарантираме, че ще има повече пари за бизнеса, за хората, които са в неравностойно положение. Пари в България има. Истината е, че те просто се крадат“ , поясни водачът на листата на „Изправи се. БГ Ние идваме!“.

Икономистът Юлияна Мръчкова, която е втора в листата на „Изправи се БГ! Ние идваме!“, отправи призив за подкрепа от страна българските граждани.

Тя поиска те да гласуват по съвест за експертите на коалицията, защото те ще бъдат ключовия елемент за съставяне на правителство.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви