По вече добре установена традиция всяка година списание People се нагърбва с „тежката“ задача да определи кой е най-сексапилният мъж за изминалите 12 месеца.

И не се изненадваме кой знае колко много, че тази година победителят е актьор. Но не Дуйен Джонсън или Идрис Елба, които вече са печелили отличието, а Пол Ръд.

И може много хора да се изненадат от избора, но и самият той е бил доста изненадан. Пред People Ръд казва, че е напълно нормално хората да реагират на новината, че е обявен за най-секси мъж на годината с: „Какво?“.

Самият той смята, че е имало още доста хора, които е трябвало да спечелят приза преди той да бъде връчен на него, но все пак е доволен. И въпреки че е обявен за най-секси мъж, 52-годишният По Ръд се чувства най-добре, когато е у дома.

Защото там прекарва време със съпругата си Джули, с която са женени от 18 години, и децата им Джак (17 г.) и Дарби (12 г.). „Гледам на себе си като на съпруг и баща“, споделя още актьорът.

Разбира се, не е никаква изненада, че е решил да сподели единствено със съпругата си, че е избран за най-секси мъж за 2021 г. преди да стане обявено публично. Джули, от своя страна, първоначално е била доста изненадана, но след това е свикнала с новия приз на мъжа си.

Пол Ръд очаква близките му приятели да го съсипят от подигравки и шеги, но отбелязва, че именно затова са му приятели.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви