Полиция
Двама са в болница

Във връзка с провеждането на Архангелова Задушница, Ви уведомяваме, че движението на автомобили в района на Бургаския траурен парк ще бъде организирано еднопосочно от 07.30 ч. на 06.11.т.г. до нормализиране на трафика. Моторните превозни средства ще влизат през източния вход /до бензиностанция “Петрол”/ и ще излизат през южния – на ул.”Транспортна” /главен вход/.

Улица „Транспортна“ ще бъде затворена в участъка от кръговото движение до бензиностанция “Петрол” на влизане в Бургас от Варна, до кръстовището в близост до магазин „ЛИДЛ“, като движението ще бъде отклонявано към бул. „Димитър Димов“. Ще се пропускат само товарни автомобили и автобуси от градския и междуселищен транспорт.

Полицейските служители ще се намират в близост до пешеходните пътеки, като ще осигуряват безопасното преминаване на пешеходци и при необходимост движението на МПС.

Предвид обявената извънредна епидемиологична обстановка приканваме гражданите да спазват противоепидемичните правила за носене на маска и отстояние между тях от 1.5 метра.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви