Аз, досадникът
Комедия

Културна организация „ Арт ателие” и ПК „Ажур Пико” Представят : „АЗ, ДОСАДНИКЪТ” Комедия от Франсис Вебер Режисьор : Богдан Петканин.

Участват: Александър Кадиев, Мариан Бачев, Асен Лозанов, Цветомир Ангелов, Цветана Радушева, Тихомир Благоев, Димитрина Гинева, Филип Янев.

Една ранна сутрин до хотел „ Елеганс” в Париж се чува силна експлозия. На ул. „ Шарл де Гол” , пряка на „Шанз Елизе”, от лявата страна на Булонския лес е взривен „Ситроен DS”, собственост на важен свидетел в корупционно дело срещу правителството и мафията.

Самият свидетел, естествено, оцелява, тъй като зад волана на автомобила сяда пиколото на хотел „Елеганс”, който се е опитал да премести колата от улицата до подземния паркинг на хотела.

Освен пиколото, при експлозията е пострадал и самият наемен убиец, заложил бомбата. Разбира се, убиецът е елиминиран още същия ден в интензивното отделение на „Св. Есмералда”, а пиколото на другия ден…ет, така- за всеки случай.

За довършване на въпросната задача обаче е нает нов наемен убиец- Жан Мартен /Мариан Бачев/…

Той е роден 1976г. в гр. Мюлюс /Северна Франция/, на 18-годишна възраст се записва във Френския Чуждестранен Легион /специалност – снайперист-разветчик/, след което за него повече информация няма…

И така , за довършване на задачата, е изпратен нов наемен убиец Жан Мартен, а неудобният свидетел е преместен в малкото градче Лимож, далеч от телевизии, вестници и радио…

След неуспешния опит за покушение са предприети всички мерки за сигурност.

Именно в Лимож свидетелят трябва да предостави цялата си информация по делото. За да предотврати това, мафията успява да наеме стая в местния хотел, чийто прозорец /естествено/ гледа точно срещу съдебната палата.

Но мафията не успява да предвиди, че съседната стая е наета от фото-репортера Франсоа Пиньон /Александър Кадиев/ и се започва една…една невероятна и блестяща комедия на големия Франсис Вебер.

Спектакълът ще се играе на 16 ноември от 19ч. на сцената нхк.

Билети се продават на касата на НХК. За повече информация тел. 0894/898-098-Маруся Русева –организатор „ Арт ателие”.

Събитието ще се проведе в съответствие с издадените от здравните власти заповеди за противоепидемични мерки.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви