Първо искам да благодаря на всички фенове, които ни уважиха и дойдоха да ни гледат. Чакали са повече от 20 месеца да дойдат да гледат мач на Черноморец. Изключително съм им благодарен и се надявам, и на следващия двубой да са тук, и да продължаваме да ги радваме по този начин“, каза треньорът на „Черноморец“ Васил Евтимов след победата над „Ямбол“ със 110:78.

Много съм доволен от мача, защото в миналия кръг срещу Левски наистина не можах да позная отбора си. Този път показахме истинското си лице почти през целия мач. Исках да играем много здраво в защита, да ги лимитираме в точките.

Всички спазваха указанията за мача и съм изключително доволен. Остава ни още един двубой срещу Спартак Плевен. Искам да отидем там и да го спечелим. Затова ще се подготвим максимално най-добре следващата седмица. След това ще има пауза в първенството за месец заради националните отбори.

Уендъл Луис игра с болка в глезена. Трябваше да почива седем дни, но ми каза, че иска да играе и да помогне на отбора. Константин Коев е с разтежение на бедрото и ще трябва да почива по всяка вероятност поне още седмица. Има и други състезатели с леки болежки, затова ще им дам два дни да почиват, да забравят за баскетбола и да се концентрират максимално за следващия мач“, допълни Васил Евтимов.

Георги Боянов, който беше сред най-добрите реализатори в мача каза:

Радвам се, че победихме, най-вече заради публиката. Не знам от колко време не е имало публика в залата и това бе празник за нашите фенове. Доминирахме през целия мач, играхме атрактивно и мисля, че всички са доволни.

Понякога отборите имат нужда от такъв мач като този срещу Левски, за да се събудят и да им е като обица на ухото. Надявам се в бъдеще да нямаме такива епизодични прояви отново“, сподели още Боянов.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви