Числото, което ви е любимо

Чувствате ли се свързани по специален начин с някое число, тъй като винаги ви съпътства в живота? Това не е необичайно. Любимото ви число дори говори много за характера ви.

Ние сме заобиколени от числа: гледаме циферблата на часовника, датата на календара, празнуваме рождени дни и годишнини, броим дните до заплата. И понеже числата са неизменна част от в живота ни, не е чудно, че им отреждаме такава голяма роля.

Много хора свързват числото 13 с нещастие и избягват да предприемат на тази дата важни стъпки. За сметка на това числото 7 е късметлийско за мнозина. Предпочитаната от нас цифра издава някои черти на характера.

Ето какво говори за вас любимото ви число:

В повечето култури цифрата 1 символизира първенство. Любителите на тази цифра са самоуверени, смели и амбициозни. Това ги прави изявени лидери.

Ако любимото ви число е 2, вие сте емоционални и притежавате дарбата винаги да разглеждате дадено събитие откъм двете му страни – добрата и лошата. Понякога обаче любителите на двойката са склонни към плахост и песимизъм.

Ако 3 е любимото ви число, вие сте енергични, весели, общителни и лесно се сприятелявате. Освен това феновете на тройката имат точна представа за бъдещето си и са творчески надарени.

Числото 4 е любимо на честните, надеждните и открити хора. Те запазват присъствие на духа във всяка ситуация и стоят зад постъпките си. Понякога проявяват излишно упорство.

Ако харесвате цифрата 5, вие кипите от енергия и сте големи ентусиасти. Ако случайно нямате какво да правите, непременно си измисляте някакво занимание, за да не скучаете. Понякога обаче трудно вземате решения.

Ако цифрата 6 ви е любима, вие се отличавате с дружелюбност, грижовност и търпение. Креативни сте, винаги имате страхотни идеи и обичате приключенията.

7 e любимо число на начетените и интелигентни хора. Приятелите им ги обичат, защото са верни и лоялни. Опора са на близките си във времена на криза.

Ако 8 е любимото ви число, вие сте от онези оптимисти, за които чашата винаги е наполовина пълна. Гледате на нещата откъм хубавата им страна и обичате хармонията. Работите здраво за успеха, към който се стремите, и въпреки това усмивката не слиза от лицето ви.

За любителите на числото 9 казват, че обединяват в себе си по малко от качествата на всички останали. Освен това са много харизматични и ефикасно прилага талантите и способностите си. Това ги прави безспорни лидери.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви