От какво се страхуват отделните зодии във връзката

Любовта е едно от най-хубавите чувства на света. Но отдадем ли се емоционално на партньора, бързо ставаме уязвими. Това, което за някои зодии е съвсем нормално, за други се оказва истинско предизвикателство. Едно е сигурно: всеки от нас има определени опасения и страхове, когато става дума за сериозна връзка. Ето кои са те за отделните зодии.

1. Овен
Овните обичат да действат на своя глава. Те предпочитат да си решават проблемите сами и не допускат току-така хора до себе си. Боят се, че емоциите ще ги направят раними. Но точно откритата комуникация е ключът към щастието.

2. Телец
Когато Телецът се обвърже, то е завинаги! Защото този земен знак най-много мрази промените. По тази причина е готов на всичко, за да задържи човека до себе си. Не се страхувайте, понякога промените са за добро.

3. Близнаци
За Близнаците най-лоши са скуката и еднообразието. Те непрекъснато са в движение и не ги свърта на едно място. Затова им е толкова трудно да изграждат трайни отношения и да ги поддържат. Страхуват се, че може да пропуснат нещо по-добро.

4. Рак
Ракът често проявява емоциите си по-бурно, отколкото би му се искало. Разкрил ли е веднъж чувствата си, той, разбира се, става уязвим.

И ужасно се бои от това, че могат да го наранят, защото не се справя добре с подобни удари.

5. Лъв
Във връзката невинаги всичко върви гладко. Има конфликти и разногласия и точно това никак не се харесва на Лъва. Би искал винаги той да е правият и му е трудно да изпуска контрола от ръцете си.

6. Дева
Девата се стреми да върши всичко правилно – най-вече в интимната си връзка. Страхува се, че партньорът й ще престане да я харесва, ако не е сто процента перфектна. Затова винаги се старае прекалено и не оставя нищо на случайността. Това може порядъчно да изнерви партньора й.

7. Везни
Везните обичат всичко да тече спокойно и хармонично. Този въздушен знак ненавижда кавгите и разправиите. Затова предпочита да замита под килима проблемите в интимните си отношения. Но внимание! Конфликтите може дълго да тлеят, докато накрая бомбата избухне!

8. Скорпион
Скорпионът трябва да се научи да се доверява на партньора си. Ревността му бързо може да се превърне в пречка за отношенията. Защото може да подлуди не само него самия, но и любимия човек.

9. Стрелец
Никой знак не е по-свободолюбив от Стрелеца. Затова трудно завързва интимна връзка. Направи ли го, започва да се страхува оковите й да не го задушат. Скуката е най-омразното нещо на този огнен знак.

10. Козирог
Козирогът иска винаги той да е силният в една връзка. Постоянно се стреми да внушава на партньора си, че се чувства добре и всичко с него е наред. Но едва когато му покаже и уязвимата си страна, отношенията им ще се задълбочат и ще станат сериозни.

11. Водолей
Този въздушен знак трудно започва интимна връзка. Страхува се да не загуби свободата си, ако изцяло се посвети на любимия човек. Затова често е хладен и резервиран и крие истинската си същност.

12. Риби
Рибите изпитват ужас да не останат сами. Затова се опитват да угаждат всячески на партньора си, при което оставят собствените си нужди на заден план. Но това не може да продължава вечно, защото по този начин Рибите бавно, но сигурно губят самочувствието си.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви