Сватбено изложение
Всичко за младоженците

В дните от 26 до 28 ноември в Бургас ще се проведе Grand Wedding Expo. Сватбеното изложение е с организатор и домакин Гранд хотел и СПА Приморец. Добре дошли да се включат са всички професионалисти от сватбения бранш – агенции, цветари, сладкари, брандове булчински рокли, фотографи, DJ-и и други.

Третото издание на специализирания форум ще продължи традицията и ще предложи в рамките на три дни – петък, събота и неделя, всичко важно за бъдещите младоженци – от облекло и тематична декорация до музика и осветление.

Ще има красиви украси, изящно аранжирани маси, пищни цветни предложения, демонстрации на различни специалисти от света на красотата с предложения към визията на бъдещите булки, дегустации на сватбено меню и сладки предложения, съвети от различни специалисти за съвършен сватбен ден и други изненади.

Въпреки интересните времена, в които живеем, обичта продължава. Отпразнуването ѝ и споделянето с близките на сватбено тържество е свещен момент, който заслужава красив празник. Открийте детайлите за своята приказна сватба на Grand Wedding Expo от 26 до 28 ноември в Гранд хотел и СПА Приморец, Бургас.

Събитието ще се проведе при спазване изискванията на Здравно министерство относно Covid-19.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви