Арест

Служители от отдел „Криминална полиция“ при ОДМВР – Бургас задържали 43-годишен криминално проявен мъж от пернишкото село Дивотино, който на измамил и ограбил възрастни бургазлии.

Първо той въвел в заблуждение възрастно семейство бургазлии / на 78 и 80 години/, отишъл в дома им, разположен в бл. 47 в ж.к. „Зорница“, откъдето откраднал сумата от около 3 350 лева.

Измамил 69-годишна бургазлийка, че е приятел на дъщеря й, отишъл в дома й, разположен в бл. 4 в ж.к. „Братя Миладинови“, където получил сумата от 200 лв. назаем с обещание да бъде върната, а преди да напусне апартамента откраднал сумата от около 6 200 лв., съхранявана в спалнята на пенсионерката.

Въвел в заблуждение 71-годишна бургазлийка, отишъл в дома й, разположен в бл. 39 в ж.к. „Изгрев“, откъдето откраднал сумата от 700 лв.

Излъгал 96-бургазлия, че е приятел на сина му, отишъл в дома му, разположен в бл. 42 в к-с „Братя Миладинови“, където получил сумата от 180 лв. назаем с обещание да бъде върната, а преди да напусне апартамента откраднал сумата от около 3 000 лв., съхранявана в спалнята на пенсионера.

Измамил 77-годишна бургазлийка, че е колега на дъщеря й, отишъл в дома й, разположен в бл. 14 в ж.к. „Славейков“, където получил сумата от 200 лв. назаем с обещание да бъде върната.

Извършителят на деянията направил пълни самопризнания. С определение на Бургаския районен съд е задържан с мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Работата по цялостно документиране на престъпната му дейност продължава от служители на ОДМВР – Бургас.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви