В Областна администрация Стара Загора се проведе работна среща между областния управител на Стара Загора Иван Чолаков и областния управител на Бургас проф. Мария Нейкова.

По време на разговора, на който присъства и част от екипа на проф. Нейкова, бе обсъдена организацията на работния процес в администрациите, както и координацията с териториалните структури по места.

Областните управители обсъдиха и състоянието на областните градове в условия на Ковид пандемия, както и мерките, които се прилагат локално за справяне с Ковид епидемията, дискутираха хода на ваксинационната кампания по области, както и управлението на кризисни ситуации.

И в двете области има достатъчно ваксини, създадена е необходимата организация за ваксинация на населението, но и в двата региона се отчита занижен интерес. Съвместно с РЗИ продължават да се провеждат кампании за разясняване на ползата от ваксинация, стана ясно по време на срещата.

Областните управители обсъдиха и бъдещи съвместни дейности, както и проекти в сферата на културата и туризма.

„ Щастлива съм да срещна част от екипа, с който съм работила като областен управител на област Стара Загора. Приемствеността е изключително важна за административната работа. Държа на обмяната на опит, на диалога и екипността. Многократно съм се уверявала в успешността на тази формула.“ – каза проф. Мария Нейкова пред колегите си от Стара Загора.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви