smart

Питане относно наличието на бетонни елементи на плаж „Бургас – Север“ отправиха към кмета на Община Бургас общинските съветници от БСП Живко Господинов и Христо Панайотов.

В него те посочват, че са получили множество сигнали, свързани с обезпокояваща информация, която след проверка се е оказала правдоподобна.

smart

На основание чл. 76 от Правилника за дейността на Общинския съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация на община Бургас, съветниците очакват да получат отговори на въпросите: има ли издадено разрешение от главния архитект на Община Бургас във връзка с посочените бетонни елементи, за какъв обект е то и спазени ли са в случая разпоредбите на Закона за Черноморското крайбрежие?

1 КОМЕНТАР

  1. Спрете порочната практика за построяване на преместваеми обекти върху плажната ивица. В последните години 30% от плажната ивица на Северния бургаски плаж е заета от такива обекти. Не остана свободна зона заради тях. Спрете незабавно и премахнете всички преместваеми обекти от плажната ивица!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви