Константин Бачийски ще води листата с кандидати за депутати на коалиция „Продължаваме промяната“ в Бургаски избирателен район. Това обяви самият той пред журналисти днес преди регистрацията в РИК Бургас.

Така, след като през последните дни в бургаското обществено пространство витаеха различни имена за водач на листата, вече има официална яснота по нея.

Втори е Христо Симеонов, след него са Димитър Ташев, Стоян Царев, Георги Събев и Иван Иванов.

Има и много други млади лица, които вярват, че тази коалиция може да доведе до промяната в България. Събрали сме хора по сериозен критерий, всеки специалист в своята област. Тази листа е на „Продължаваме промяната“, а не на СЕК. Амбициите ни са големи. Дали сме заявка да трансформираме България към добро“ , заяви Бачийски.

Листата на „Продължаваме промяната“ е от 12 души, като за нея е имало в много кандидатури. Според Бачийски се е избирало качество, а не количество.

Не сме търсили партийна принадлежност, а хората да са доказани имена. Знаех от много време за участието на Ицо Хазарта в листата ни в София, така че не съм изненадан. Нямаме подобни представители в бургаската ни такава“ , завърши той.

Имената на кандидатите за народни представители от листата на „Продължаваме промяната“ в Бургаски избирателен район са:

1. Константин Бачийски
2. Христо Симеонов
3. Димитър Ташев
4. Милко Пенев
5. Константин Иванов
6. Стоян Царев
7. Иван Иванов
8. Филип Шавов
9. Динко Раднев
10. Емил Пейчев
11. Георги Събев
12. Габриела Славова

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви