Цветана Манева
Цветана Манева

За среща с публиката в Бургас пристигат две много специални дами – Цветана Манева и Рене Карабаш. Повод за гостуването им в морския град е четвъртото издание на Фестивал на изкуствата Порт Прим Арт Фест. Сцена на литературните премиери в които те са главните звезди, ще бъде организаторът на ППАФ – Гранд хотел и СПА Приморец.

Рене Карабаш
Рене Карабаш в Бургас

От 17 часа писателят, сценарист, драматург, театрален режисьор, актриса Рене Карабаш (Ирена Иванова) ще представи на творческа среща своята нова книга „Писма на Омар до бъдещата му съпруга“. Изданието е оригинална и различна във всеки един смисъл творба, която определено заслужава внимание.

Два часа по-късно, от 19 часа, бургазлии ще имат възможността да посрещнат великолепната Цветана Манева. В компанията ѝ журналистът и продуцент Георги Тошев ще представи биографичната книга „Тя, Цветана Манева“.

И двете събития са с вход свободен.

Афишът на Порт Прим Арт Фест за деня включва и прожекция на късометражно кино от 19.00 часа. Селекцията ленти, които ще бъдат показани са от цял свят и са част от тазгодишното издание на Международен кинофестивал „Карантината“.

Прожекциите бяха планувани на открито, в култовото заведение, част от градската стрийт култура на Бургас –  Крафт Бира Бар „Papa Beer“, но поради дъждовното време ще се проведат  в клуб Модерен Театър /непосредствено до Papa Beer,/ на ул. „Милин камък“ 1,

07.10 /четвъртък/с начален час 19.00 ч.

08.10 /петък/ с начален час 19.00 ч.

09.10 /събота/ с начален час 15.00 ч.

Фестивал на изкуствата Порт Прим Арт Фест се организира с любезното съдействие на Община Бургас.

Моля, имайте предвид, че местата за събитията са ограничени, поради противоепидемичните мерки.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви