Модното шоу на Риана Savage x Fenty е подаръкът, който не знаехме, че искаме. В понеделник страницата на марката в социалните мрежи публикува снимка на Ирина Шейк, която беше част от дефилето, за което все още се говори в модните среди.

В публикацията Шейк носи интересен бански, който сякаш е направен от змийска кожа. Моделът е цял, но около корема има голяма изрязана част, която показва стегнатото тяло на рускинята.

Ирина явно позира в бар, тъй като около нея има няколко неизпити мартинита, а на две от снимките моделката показва и завидните си задни части. На последния кадър виждаме как Шейк позира пред огромен прозорец, който предлага невероятна гледка към града, но очите на моделката са насочени към камерата.

Ирина допълни банския с големи златни бижута, включително гривни, пръстен и обеци, както и с леопардови токчета. Визията беше завършена с шал, който също наподобяваше змийска кожа.

Гримът беше идеално оформен с топли тонове, които пасваха чудесно на дрехите, а косата на Ирина създаваше илюзията, че е мокра.

Змийският бански е същият, който моделката носи по време на дефилето на Savage x Fenty, което беше показано миналия петък по Amazon Prime. Шоуто се състоя в Ню Йорк и събра на едно място плеяда от звезди.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви