Енергиен
Най-мощният ден

В дните, изброени по -долу, проблемите могат да ескалират, стари проблеми да се върнат и да се появяват нови. Бъдете позитивни, за да не срещнете проблеми, пише sever.bg.

7 октомври – преходът на Венера към знака на Стрелец

Това е много важен преход, но неблагоприятен. Огненото освобождаване изобщо не е това, от което тази планета се нуждае, за да се чувства добре. Факт е, че ни очаква опасен ден и следващите няколко седмици до 4 ноември включително. Това ще бъде труден период за взаимоотношения с близки, както и време, когато енергийните запаси на хората могат много бързо да изсъхнат. Спестете силите си, като ги харчите много внимателно.

8 октомври – Слънцето заедно с Марс

Съединението е много опасен аспект, особено когато е включено слънцето. Марс ще се скрие зад него, което ще предизвика мощен прилив на отрицателни вълни. Това ще се отрази негативно на живота на повечето от нас. Много хора ще станат на този ден емоционални, агресивни и няма да са в състояние да правят отстъпки дори на близките си. Намирането на общ език ще бъде изключително трудно. Ще бъде много трудно време и за съжаление следващият ден ще го удължи, пише happywoman.bg

9 октомври – Слънцето заедно с Меркурий

На този ден Слънцето ще бъде във връзка с друга планета – Меркурий. Това ще бъде вътрешна връзка, така че планетата ще застане точно пред нашата звезда. На този ден астролозите силно съветват да не пътувате и да спестите парите си. В допълнение, заслужава да се отбележи, че Меркурий и Марс също ще бъдат заедно. Това означава, че на 9 -ти ни очаква най -опасният ден през октомври. Отрицателната енергия ще бъде много силна. Гледайте в двете посоки и не рискувайте своя авторитет, репутацията си.

20 октомври – Пълнолуние в Овен

Това е пълнолунието в Овен. Този ден ще се превърне в почти точно повторение на предишното Пълнолуние. За много от нас всичко ще излезе от контрол. Друга част от хората ще развият несигурност и неразбираем вид агресия, нетърпимост. Това ще бъде много предизвикателен работен ден и бъдете двойно внимателни.

30 октомври – Марс преминава в знака на Скорпион

Този преход ще бъде много опасен. Ако Везните просто са донесли някакви неприятности, тогава Скорпионът почти напълно ще „изгаси” всичко добро, което е в Марс. В Скорпион планетата няма да може да ни даде желание да продължим напред. До 13 декември ще трябва по някакъв начин да се мотивираме. 30 октомври ще бъде най -мързеливият ден в месеца. Не очаквайте някой от вашите познати да иска да изпълни по -ранни обещания. Не давайте заеми на никого на този ден.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви