Национален конкурс за „Най-усмихнат клас на България 2021 –  уверени, дисциплинирани  и по-силни от всякога,   срещу КОВИД 19“  със Сдружение „УСМИВКА“ –  стартира от  01.10.2021г.  до 20.11.2021г.   с подкрепата на Община  Бургас

По традиция  всеки първи петък на октомври , преди да настъпи есента, се отбелязва Световният ден на усмивката. Негов основател, както и автор на популярното усмихнато жълто личице, е американският график Харви Бел, създал символа като част от рекламна кампания през  1963. Днес усмихнатото лице е един от популярните емотикони не само в Интернет, но и навсякъде в нашия живот.

Според Бел това трябва да бъде денят „посветен на доброто настроение и добрите дела“ и да преминава под мотото:

Направи добро.   Помогни на някого да се усмихне.

Бел смятал още, че това трябва да бъде ден, в който всеки да се усмихва и да дарява усмивки на околните. Датата е в началото на октомври, защото началото на есента определено има нужда от повече усмивки.

За осма  поредна година Сдружение „УСМИВКА“   с подкрепата на  Община Бургас  организира Национален конкурс на тема „Най-усмихнатият клас на България 2021 – уверени, дисциплинирани  и по-силни от всякога,   срещу КОВИД 19“  със Сдружение „УСМИВКА“ –   от  01.10.2021г.  до 20.11.2021г. Конкурсът  се провежда в 6  категории .

I-ва категория–„ Най-усмихнатите деца в детската  градина“

II-ра категория  – „Най-усмихнати първолаци“

III – та категория – „Най- усмихнат начален курс от 2-ри до 4-ти клас

IV – та категория – „Най- усмихната прогимназия“ 5-ти до 7-ми клас

V –  та категория – „ Най- усмихнати гимназисти“ 8-ми до  11-ти клас

VI –та категория – „Най-усмихнати абитуриенти“

Здравейте с Усмивка!

Статистиката ни през годините  сочи, че с участието на  над 1200 училища и детски градини и над 30 000 детски усмивки над 150 публикации в медиите и весели репортажи в централните новини на bTV, СКАТ и Канал 0 “Най-усмихнат клас на България” е безспорно най-големия конкурс за усмивки в страната!

За 8 – ма поредна година, кажете с нас – Сдружение “Усмивка” отново ДА на усмивката в училище и участвайте в най-големия конкурс за усмивки в страната!

Конкурсът 2021г.  се провежда под надслов –„Най-усмихнатият клас на България 2021 – уверени, дисциплинирани  и по-силни от всякога,   срещу КОВИД 19-   със Сдружение „УСМИВКА“ –   от 01.10.2021г.  до 20.11.2021г.

 Покажете на всички уважение, увереност, дисципкинираност  и сплотеност в борбата си  срещу Ковид 19  във Вашия клас, град. село, училище  или просто се забавлявайте!

Най-важно е участието, защото усмивката прави силата!

Бъдете най-усмихнатите и накарайте другите да се усмихнат! Народът ни е казал“ Светът е оцелял, защото се е смял“

Как да участвате?

Всеки желаещ  да се включи в конкурса  трябва да изпрати  фотография  на класа с размер А4( МОЖЕ И ПО-ГОЛЯМ ФОРМАТ)  до 20.11.2021г. на адрес

Бургас  ул. „Янко Комитов“ 4

Митка Георгиева  за  Сдружение „УСМИВКА“

участие в  конкурса „Най-усмихнат клас  на България 2021г „.

Напишете ни:

На обратната страна на снимката

  • Кой  е Вашият клас и кой е Вашият класен ръководител?
  • Кое е Вашето училище и къде се намира (град/село/област)?
  • Телефон и имейл на преподавателя или училището написани четливо за връзка при изпращане на е-Грамоти и награди на спечелилите.
  • Категорията в която участвате.
  • Кратко описание за това, как Вие участвате в борбата срещу Ковид 19.

Фотографиите ще бъдат оценявани от жури.

След приключване на конкурса фотосите ще бъдат представени  в изложбата „Най-усмихнатият клас  на България 2021“ на официалното награждаване през 2021г.   организирано  от Сдружение „УСМИВКА“  и Община Бургас  в сградата на Областна администрация.

Всички деца, участвали в конкурса получават е-Грамота от Сдружение „Усмивка“ и Община Бургас.

Всички учители, участвали в конкурса получават е-Сертификат от Сдружение „Усмивка“ и Община Бургас.

Победителите ще бъдат наградени както всяка година в официална церемония  в сградата на Областна Администрация, ако не е обявено бедствено положение в  Бургас  с регионално и национално медийно участие.

Награди на  победителите ще бъдат изпратени и по пощата.

Благодарим Ви за усмивките!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви