Макар да го изгледахме още преди година, наградите Еми ни припомниха отново „Дамски гамбит“ – един от най-успешните лимитирани сериали на Netflix. Точно в тази категория той се сдоби със статуетка, а въпросът за негово продължение отново беше повдигнат.

Скот Франк – режисьорът му и изпълнителен продуцент, който се сдоби и с персонална Еми статуетка за режисура на лимитиран сериал, даде кратък отговор.

„Знам, че сме разказали историята, която искахме да разкажем. Притеснявам се – направо съм ужасен, че ако се опитаме да разкажем още нещо, ще развалим всичко“, казва Франк пред Deadline.

Той обаче допълва, че с другия изпълнителен продуцент Уилям Хорбърг и, най-вече, с голямата звезда на „Дамски гамбит“ Аня Тейлър-Джой ще работят отново заедно.

„Абсолютно сигурно“, допълва 25-годишната Тейлър Джой. Тя може да се чувства лично отговорна за това, че вдъхнови милиони момичета и млади жени по света да играят шах – „Дамски гамбит“ е най-гледаният сериал на Netflix, достигнал до 62 милиона домакинства.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви