Нощница
Нощница за бременни

Вие сте бременна жена? Пред вас е най-значителният период в живота ви – 9 месеца в очакване на чудото – раждането на вашето детенце. Разбира се , за вас това не е просто време на очакване, но и на грижи – набавяне на всичко необходимо за вас и вашето бебе.

Трябва да си набавите и специални нощници за бременни жени и нощници за кърмене след раждането.

Ако решите, може да минете и с наличното в гардероба ви, но това ще икономиса от вашето удобство.

Нощниците и халатите за бременни, както и моделите, нужни след раждането за хранене на бебето, са нещо с което бъдещите майки искат да се поглезят и да зарадват сами себе си.

Искат да обновят гардероба си съобразно промяната на фигурата и очакваното събитие, да изглеждат красиво, да купят всичко ново и най-хубаво и добро за бебето и за себе си. Но въпросът в случая не е само във визията.

Както е известно, бременните жени стават особено чувствителни при допир с различни материи, към някои от които развиват непоносимост.

Дори ако до бременността не сте били чувствителни към синтетичните тъкани, то в периода на бременност и кърмене могат да настъпят промени на хормонална основа. Дори любимата преди модна нощница може да предизвика дискомфорт, алергична реакция, прегряване на тялото.

Бъдещите майки трябва да си набавят  изделия от натурален памук с безвредни оцветители. Така ще си осигурите комфорт и безопасност в нощницата за бременна жена, в халата или в домашния костюм. Дизайнерите предлагат все повече модели със свободен силует за бъдещи майки. Модели, които ще осигуряват комфорт преди и след раждането. А естествената мека тъкан ще е приятна при допир за бебето, което ще държите до гърдите си.

Ако имате в гардероба си нощница за кърмене, ще можете много бързо и удобно по всяко време да нахраните своето бебе. Може да сте сигурни, че нощниците и халатите за бременни, които сте си купили, ще ви вършат чудесна работа и след раждането.

Съвременните производители предлагат много модификации, за да улеснят живота на кърмещите жени. Може да намерите нощница с вграден топ сутиен с копчета. Това улеснява кърменето, особено в първите дни след раждането. Освен това, тези модели поддържат добре гърдите.

Може да изберете нощница със специална форма на деколтето, където гънките се припокриват. За да нахраните бебето е достатъчно да отместите тъканта настрани.  Предлагат се и нощници с два топа.

Горният е обичаен, долният е със специални прорези, които дават достъп до гърдите и улесняват храненето, не се губи време. Или пък нощници с вшити сутиени, закопчаващи се на гърдите. Лесно може да ги разкопчаете и да се приготвите за кърмене, докато държите бебето в ръцете си.

Обичайните модели нощници за бременни с права, свободна кройка не са подходящи за кърмене на новороденото. Затова трябва да си набавите специални нощници за хранене на бебето, което ще осигури комфорт и за него, и за вас. Ще ви даде възможност за повече сън, а това значи повече почивка, от която така ще се нуждаете.

Нощниците за бременни също си имат своето безспорно предимство . Налични са еластични части, които предотвратяват разтягане и увисване на растящите гърди.

Освен това осигуряват комфорт и свобода на движенията, от които толкова много ще се нуждаете, особено през последните месеци преди раждането, когато тялото ви видимо и бързо ще се променя.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви