Всеизвестен факт е, че обличането за преходния сезон е почти невъзможно. Ако излизате рано сутрин или пък се прибирате късно вечер, задължително трябва да носите със себе си нещо връхно. По средата на деня пък е доста топло и се чудите къде точно да оставите якето, което сте облекли само преди няколко часа.

Обувките пък са още по-труден раздел, защото трябва хем да ви бъде топло на краката, хем не твърде задушаващо. На всичкото отгоре, ще трябва да помислите как да се предпазите от евентуален дъжд и да не се намокрите. А дължината? Дали не е рано за високи обувки? Или пък дължина до коляното е идеалната?

Всички тези проблеми могат да бъдат решени с един модел, който е класически, устояващ на времето и предлага голямо разнообразие от цветове, материя и височина. Говорим за кубинките, станали популярни преди десетилетия и продължават да ръководят есенните модни тенденции и в наши дни.

Може би си мислите, че кубинките са всъщност за късна есен или ранна зима, но през годините множество знаменитости са показали, че тези обувки могат да се носят целогодишно, особено през преходния сезон. Ако търсите да намерите перфектната комбинация между стил, удобство и уют, то кубинките са вашето решение.

Може да ги носите с широки дънки, с рокля, с тренчкот, с къси панталони, с летни тоалети.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви