Даная
Да помогнем на Даная да проговори

Това момиченце, това прелестно създание, се нуждае от нашата помощ. Малката Даная е пострадала след ваксина, която е увредила речевия й център и  част от центъра за разбиране. Детето е нуждае от лечение със стволови клетки в Украйна и първият етап вече е започнал. За съжаление семейството не може да плати лечението по-нататък и има нужда от помощта на добри хора.

Майката на Даная – Теодора Иванова разказва историята на своето слънце.

Даная
Теди търси помощ за своето момиченце от хората и от Бога

Здравейте, това е Даная, моята дъщеричка, моята радост. Тя е на 5 годинки, но реално не отговаря за възрастта си. Красива и чаровна с очички като сърничка, в които аз виждам всеки ден нейната тревожност, че не може да каже това, което иска.

Видимо всичко е наред, но в действително не е така. След поставяне на ваксина детето загуби от речника думите, които казваше. Ваксината е засегнала речевия център и част от центъра за разбиране.

От нормално развиващо се дете, тя попадна в лапите на аутизма и това преобърна целият ми свят. Времето, което прекараме заедно аз съм повече терапевт, отколкото родител. Тя ме направи майка, най-прекрасното изживяване за мен, а аз не спирам да се боря да я направя самостоятелен човек.

Три години не спирам да се боря детето да ми каже отново МАМО. Обиколила съм всички доктори в България, следвала съм биохимичен подход, правени са процедури в барокамера, ежедневни посещения при психолог, логопед, спец.педагог и разбира се много занимания в къщи.

Единствения вариант детето да говори отново е вливане на стволови клетки венозно в Украйна и изстрелване в носа, за да се достигне мозъка с новите неврони.

Една процедура е 20 000 лв. При Даная ще са необходими 4 вливания. За щастие семейството ми успя да заплати първата вливка и е вече факт, но са необходими още средства.

До момента са събрани 13 000лв.

Сумата, която трябва да се събере още за всички процедури е 47000 хил.лв и е непосилна за мен.

Ако решите да ни подкрепите в тази битка може да дарите за детето по банкова сметка : IBAN:BG88 CECB 9790 10G0 5184 00 BIC:CECBBGSF Централна Кооперативна Банка Титуляр на сметката Теодора Панайотова Иванова-ПРЕВОД ЗА ДАНАЯ ТЕОДОРОВА ИВАНОВА

1 КОМЕНТАР

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви