На днешния голям празник BURGASNEWS има още един повод да почерпи – 15-и рожден ден. С вяра, че помагаме на читателите си да станат по-информирани, с надежда, че се справяме качествено и навреме, с любов към професията и към това, което създаваме и с мъдрост, че каквото и да правиш, трябва да се забавляваш, стигнахме до тази възраст.

Но възрастта е само едно число.

Всъщност никога не сме били безгрижни и наивни като деца. Още от първия миг сме се отнасяли отговорно и почтено към хората, които разчитат на нас. Никога не изневерихме на правилото си да бъдем обективни, коректни, честни. Никога и нищо не украсихме. Не се изкушихме да привличаме публика с измислени сензации. Следвахме фактите и се научихме да разпознаваме истинските от лъжите.

Не допуснахме нито една фалшива новина.

Постарахме се да не обидим никого и да уважаваме личното пространство на всеки.

Така и ще продължим.

Благодарим на всеки, който е отделил от времето си, за да прочете нещо, написано от нас! Това е голяма чест! Надяваме се да сме оправдали доверието ви и да останем заедно.

15 години градихме доверие и приятелства. Старахме се да опазим чист езика и честта на професията. Най-голямата награда за нас сте вие – нашите приятели и читатели. Поклон и респект!

Ние ще продължим всеки ден да работим за вас и ще го правим със същото удоволствие.

Благодаря!
Екипът на BurgasNews

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви