Добро утро!
Започва един прекрасен ден!

Днешният ден ще започне с температури от 10 до 17 градуса, по Черноморието – до 18-19. През деня ще има разкъсана облачност, по-плътна над западните и източните райони. Късно следобед от запад на изток облаците ще намаляват.

Вятърът ще бъде слаб от север-североизток със скорости до 20 км/ч. Максималните температури в населените места ще са от 28 до 35 градуса, по Черноморието – до 26-29,

прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова.

Дъждовни облаци ще има над Британските острови, в Северна Италия и на север – над Северното Скандинавие. Над Балканите ще се задържи топло, въпреки динамичното време. Оскъдни валежи ще има едва в средата на седмицата над Източните Балкани.

У нас в сряда ще бъде топло с повече слънце над северните райони.

Валежи се очакват през нощта над източните райони срещу четвъртък. В четвъртък сутринта дъждовете ще спират бързо. Преди обед ще има облаци над морето, а следобед облачността ще се премести на запад, като валежи не се очакват.

В петък от запад на изток ще преминават облачни вълни, но валежи са възможни само в планините от югозападните райони.

Ще се задържи сравнително топло, с дневни температури до 28-31 градуса. В събота от запад на изток ще преминат дъждовни облаци, които бързо ще се изнесат над нашето Черноморие и слабо ще захладнее.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви