Аланис Морисет била изнасилена на 15 години

Нов документален филм ще разказва за живота и кариерата на певицата Аланис Морисет. Най-шокиращото, което научаваме от лентата е, че когато е била на 15 години тя е била изнасилена от няколко по-възрастни мъже, съобщава LadyZone.

Филмът „Jagged“, кръстен на хитовия ѝ албум „Jagged Little Pil“, ще бъде представен за пръв път на филмовия фестивал в Торонто. Вестник „Вашингтон Поуст“ обаче разкри шокиращата подробност от миналото на певицата.

Според вестника във филма Аланис казва:

„Трябваха ми години на терапия, за да призная, че съм станала жертва. Дотогава казвах, че е било по взаимно съгласие. Но после някой ми напомни, че на 15 не мога да дам съгласие. Сега вече знам, че тези хора бяха педофили и това беше изнасилване.“

Възрастта, на която трябва да е едно по-младо момиче, за да имаш сексуални отношения с него, е различна в различните държави. Ако тази възраст не е достигната, сексуалният акт се счита за изнасилване.

В България за възраст, на която момичето може да даде съгласие, е 14 години. Но в Канада, откъдето е Аланис, възрастта е 16. По тази причина певицата е била твърде малка, когато е имала интимни отношения с няколко по-възрастни мъже.

Тя споделя още, че не за пръв път разказва за случилото се. Още тогава е потърсила помощ от близките си, но не я е получила и е останала разочарована.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви