Нов филм
Очакваме премиерата

Дългоочакваният и пълен със звезди филм на Netflix Don’t Look Up вече официално има първи клип.

Тийзърът беше пуснат в сряда, показвайки на феновете, че новината за събирането на едни от най-успешните актьори не е била лъжа.

В краткия клип виждаме Леонардо ди Каприо, който играе ролята на астронома д-р Рандъл Минди, да се успокоява от получена паник атака, след като е разбрал, че към Земята лети унищожителна комета. „Ти си тук сега, ти си тук сега“, казва си той докато си пръска вода върху лицето.

Към Леонардо се присъединява Дженифър Лорънс като Кейт – втори астроном, която заедно с д-р Минди правят откритието, че дните на Земята може би са преброени.

Това, което ги изненадва още повече е, че никой от околните не го интересува, че скоро може да умре. Затова те тръгват на обиколка из страната, за да предупредят хората за случващото се.

По време на пътуването си те се срещат с президента (Мерил Стрийп), както и с водещите на сутрешно предаване (Кейт Бланшет и Тайлър Пери).

В краткия трейлър виждаме появата на рекордьорката по номинации за „Оскар“ в Белия дом, като към нея се присъединява и Джона Хил. „Към Земята лети комета“, казва Лорънс докато заедно с Ди Каприо представят откритието си на Стрийп и Хил. „Това ще повлияе на цялата планета“, допълва Лео.

Вижте повече за филма в Tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви