Таланти
Безплатно обучение за млади таланти

По случай десетата си годишнина Фондация „Шанс за децата и природата на  България“ си поставя задача да подкрепи новите таланти на Бургас, като обявява кампания за откриването и развитието на талантливи млади хора в областта на науката, технологиите и изкуството.

Кампанията се осъществява с подкрепата на Община Бургас и медийното партньорство на Дарик Радио Бургас.

На финалистите (32-ма младежи) ще бъде осигурено безплатно целогодишно обучение в единствения европейски сертифициран център за работа с таланти – Център за млади таланти, гр. Бургас, в следните сфери: театрално изкуство, творческо писане, български език и литература, изобразително и приложно изкуство, моден дизайн, информатика и нови технологии, екология, лидерство и управление на проекти.

Кампанията е насочена към всички младежи от Бургас и региона на възраст от 14 г. до 20г.

„Щастливи сме, че вече десет години имаме възможността да развиваме дарбите на бургаските деца и да надграждаме техните знания посредством иновативни методи на обучение.

Екипът ни се състои от изключителни професионалисти с дългогодишен трудов опит и множество лични постижения и отличени ученици. Важно е да отбележа, че изпреварващите училищното обучение авторски проекти, които предлагаме, не дублират изучаваната материя в учебните заведения, а надстройват знанията.

С кампанията „Шанс за таланта на Бургас“ целим не само да открием, да финансираме обучението и да помогнем за усъвършенстването на талантливи млади хора, но и се стремим към успешно партньорство и сътрудничество с всички училища в града и региона.

Изключително благодарни сме на Община Бургас, че подкрепи нашата идея, прие поканата ни за партньорство и ще покрие безплатното целогодишно обучение на двама от финалистите“ – коментира Лилиана Славова, председател на Фондацията, създател на Център за млади таланти, гр. Бургас.

Необходимите документи за участие в кампанията са публикувани тук: http://www.forbgkids.org/326/page.html, а крайният срок за приемане на кандидатури е 30-ти септември 2021. Документите се приемат на имейл: info@forbgkids.org,

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви