Не сме и съмнявали, че Бьорн, Бени, Фрида и Агниета от легендарната шведска група ABBA могат да предизвикат сензация сред меломаните по света, стига само да се съберат.

Ето че това се случи след 40 години с пускането на две нови песни и обещанието за още осем. Те ща са част от новия им албум Voyage с общо 10 песни, който предстои да излезе на 5 ноември.

Той е продължение на The Visitors от 1981 г. – последният албум на легендарната шведска поп група досега.

Новите песни ще са част от виртуалния концерт на ABBA, който ще започне в Лондон на 27 май с виртуални копия на квартета. „Абатарите“, както наричат витруталните копия, са създадени с помощта на технологията за улавяне на движение – подобна на тази, използвана за създаването на Ам-гъл във филмовата поредица „Властелинът на пръстените“, пише Reuters. Те ще покажат членовете на групата така, както изглеждаха през 1979 г.

„Единственият голям проблем беше, че трябваше да обръсна брадата си“, шегува се Бени Андерсон. Именно планираното виртуално шоу стимулира създаването на албума, който включва новите песни „I Still Have Faith In You“ и „Don’t Shut Me Down“.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви