Полиция
Мъжът е задържан

Двама мъже пострадаха по чужда вина на пътя в рамките на два часа вчера, съобщиха от полицията.

На 02 септември около 07.35 ч. на пътя Бургас – кв. „Сарафово“ товарен автомобил „Ситроен Немо“, с бургаска регистрация, управляван от 32-годишна бургазлийка, движещ се с несъобразена с атмосферните условия скорост / пряка слънчева светлина/ блъска 55-годишен мъж от с. Просеник – водач на аварирал автобус, който го обезопасявал с предупредителен триъгълник.

От пътния инцидент пострадал 55-годишния мъж, който със счупване на лявата подбедрица, без опасност за живота, е настанен за лечение в отделение „Ортопедия“ на УМБАЛ – Бургас.

На същия ден около 09.45 ч. на пътя с. Равнец – с. Трояново товарен автомобил „Форд Карго“, с бургаска регистрация, управляван от 41-годишен мъж, с прикачено ремарке върху което се превозва булдозер с монтирано гребло, при разминаване с лек автомобил „Фолксваген Пасат“, с бургаска регистрация, управляван от 80-годишен бургазлия, го блъска с греблото, излизащо от обхвата на пътната лента.

В резултат на катастрофата лекият автомобил се отклонява в дясно и се блъска в крайпътната мантинела. От пътния инцидент пострадал шофьорът, който с контузия на гръдния кош, е прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви