На 01 септември около 09.40 ч. в Сунгурларе, в района на кръстовището, образувано между ул. „Грозьо Георгиев“ и пътя за с. Вълчин, лек автомобил „Пежо 206“, с ямболска регистрация, управляван от 59-годишна ямболийка не спира на пътен знак „СТОП“  и блъска правомерно движещия се по път с предимство лек автомобил „Опел Тигра“, с бургаска регистрация, управляван от 20-годишна жена от с. Климаш.

В катастрофата пострадали водачката на лекия автомобил „Пежо“, получила контузия  на гръдния кош, прегледана от екип на „Спешна помощ“ – Сунгурларе, но отказала транспортиране до УМБАЛ – Бургас.

Водачката на лекия автомобил „Опел“ е получила контузия в областта на гръдния кош, прегледана от екип на „Спешна помощ“ – Сунгурларе, но отказала транспортиране до УМБАЛ – Бургас/

Пътуващата в лекия автомобил „Опел“ 51-годишна жена от с. Климаш е получила контузия в областта на шията, прегледана е от екип на „Спешна помощ“ – Сунгурларе, но отказала транспортиране до УМБАЛ – Бургас.

На  същия ден около 10.15 ч. на пътя Бургас – Варна при ляв завой, поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира лек автомобил „Ситроен С 2“, със софийска регистрация, управляван от 38-годишна софиянка.

От ПТП пострадал 5-годишния син на водачката, пътуващ на задната седалка, който с контузни рани по главата, е прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви