Българската актриса Мария Бакалова, която бе номинирана за награда Оскар и спечели известност като звездата в продължението на „Борат“, намери новия си филмов проект, пише „Холивуд рипортър“.

Бакалова ще играе в романтичната комедия „Меден месец“ (The Honeymoon) – британско-италианска продукция на „Ноториъс синемас“. Дийн Крейг ще е сценарист и режисьор на филма, снимките започват в началото на септември в Рим и Венеция.

Според италиански медии може да се очаква филмът да излезе на екран през 2022 г.

Мария Бакалова ще изпълни ролята на Сара – булка, която със съпруга си Адам се отправя на романтично сватбено пътешествие във Венеция, но Ед, най-добрият приятел на Адам съсипва медения месец на младоженците.

Във филма участват още Пико Аликзандър, Асим Чодри, Лукас Браво.

Българската актриса сподели, че проектът я заинтригувал, защото излиза извън класическия формат филми за приятели и включва силен женски образ, и то от Източна Европа.

„Мисля, че след почти две години пандемия, всички ние търсим нещо, което да повдигне духа ни и да ни помогне психически да избягаме от апартаментите си. Радвам се, че ще съм част и от продуцентския екип на филма“, каза тя.

vesti.bg

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви