Трикратен волейболен шампион с България е един от участниците в тазгодишното издание на риалити формата „Игри на волята“. За голямата награда от 100 000 лева в третия сезон на надпреварата ще се впусне един от братята Братоеви.

Кой от двамата близнака обаче ще излезе на бойната арена, ще стане ясно само след два дни, когато стартира най-мащабното екстремно приключение.

Известно е, че в края на миналата година Валентин бе тежко покосен от ковид и дълго време след боледуването изпитваше затруднено дишане. Така че, засега везните клонят към Георги Братоев.

През януари разпределителят отказа да е част от националния отбор за европейската квалификация в Израел поради липса на мотивация.

По-късно близнаците не попаднаха в състава на Пранди за турнира на Лигата на нациите.

В продължение на три месеца който и да е Братоев ще покаже докъде се простират границите на физическите и психическите му възможности.

Тази година във форматът играят много по-комплексни участници, много по-силни физически, истински бойци, но и игрите са супер сложни и много тежки, разкрива режисьорът Кирил Киров.

Той допълва, че битките след 23:00 ч. са истинско изпитание за участниците, защото трябва да подготвят телата си по различен начин.

В „Игри на волята: България“ – кои ще бъдат смелите герои, които ще се впуснат в приключението тази година, ще разберем на 4-и септември от 20:00 часа по Нова ТВ.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви