David Guetta празнува годишнината на десетилетието: 10 години от албума, който промени музиката завинаги, Nothing But The Beat.

За да продължи този голям момент като мелодичен пътеводител, международният господар на дансинга преработи известния хим “Titanium” feat. Sia с издаването на David Guetta & MORTEN “Future Rave Remix”, а още изненади предстоят!

“Titanium” е влиятелен химн, който лекува бликащите емоции със самия си текст. Само през 2020 “Titanium” събра 1.5 милиарда стрийма, допълнителни 1.5 милиарда стрийма в YouTube и 500 милиона гледания в TikTok.

Годишнината на албума ми ‘Nothing But The Beat’ е огромно събитие в кариерата ми. От части заради сингъла ‘Titanium’, споделя David Guetta. “Това е най-любимият ми трак, който някога съм правил и обичам да го пускам на живо. Сюрреалистично е да слушам океани от хора да го пеят високо в унисон с концертите ми по целия свят. Също така много обичам да работя със Sia. Тя е толкова талантлива певица и автор на песни с феноменално уникален глас. Бях много щастлив, когато преди 10 години тя прие вокалите й да присъстват в трака. ‘Titanium’ преминава през света и докосва толкова много животи. Много се гордея с трака и наистина вярвам, че тази песен завинаги промени кариерата ми“.

njoy.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви