Седмица след като Бионсе сподели снимка на близнаците си Руми и Сър облечени с дрехи от колекцията й Ivy Park, тя реши, че е време да стане център на внимание и да участва в последните промо снимки, носейки син цвят от глава до пети.

Вписвайки се чудесно в сезонната тема за родео и каубой, изпълнителката успя да привлече погледите на целия свят и да накара феновете си да отброяват дните до пускането на новата колекция.

В Instagram Бионсе публикува няколко снимки, на които носи тъмносин мрежест костюм, който е непрозрачен в горната част на тялото и в част от краката. Тя го комбинира с дълго синьо яке, бели маратонки, маска за лице с ресни, вдъхновена от Орвил Пек, и синя каубойска шапка, която може да бъде почит към нейните корени в Хюстън.

Допълнителни публикации показват тоалета от различни ъгли, а за фон са избрани големи бали сено. Описанието гласеше, че колекцията се пуска онлайн на 19 август, а в магазините стъпва ден по-късно.

Предишните разглеждания на линията показват, че в нея ще има модели с кравешки принтове, tie-dye и детски версии на всички дрехи, включително и синият тоалет, който Бионсе демонстрира. Макар че сме почти сигурни, че маската с ресни няма да бъде в магазините, няма как да знаем дали изпълнителката не ни е подготвила някоя друга изненада.

Според Harper’s Bazaar, рапърът Monaleo, моделът Палома Елсесер и певицата Шон Алегра също ще участват в кампанията. „Да бъда оценена и избрана от един от най-великите артисти на всички времена е невероятно и вълнуващо“, казва Алегра за включването си в кампанията.

Тя допълва, че обожава вижданията на Бионсе за мода, нейния креативен ум и какво предлага на пазара. „Знам, че новата й колекция означава много, защото е свързана с детството й в Хюстън, ходенето й на родео всяка година и всички тези мултикултурни изживявания“, споделя още певицата.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви