Концерт
Михаела Филема и Максим Ешкенази

Успешният тандем Михаела Филева и Максим Ешкенази гостува в Бургас с продукцията „ИН и ЯН“, която носи името на новия албум на певицата на 11 август. В концерта участва оркестърът на Държавна опера Бургас.

Обичаните от всички песни на Михаела Филева „Latino Senorita”, „Опасно близки“, „100 на 100“, “Приливи и отливи“, „Инкогнито“,  актуалната „ИН и ЯН“, авторската балада „Опора“ и още ще прозвучат в своите нови версии, изработени специално за турнето „ИН и ЯН“.

В програмата са включени популярни класически произведения и филмова музика, което е част от цялостната концепция на партньорството между Михаела Филева и Максим Ешкенази.

В подготовката на концертите значимо участие взима талантливият български композитор и аранжьор на класическа музика Румен Бояджиев- син.

Той стои зад адаптацията на песните Михаела във версии с акомпанимент на симфоничен оркестър. Ролята на Маестро Максим Ешкенази е да води оркестъра в това невероятно музикално приключение, да запознава публиката с тънкостите на класическите инструменти и богатството.

Двамата артисти достигат до широка аудитория, а целта им е да докажат, че музиката не признава граници, а приемствеността между различните жанрове само я обогатява и носи наслада на публиката.

Билетите за концерта в Бургас се продават на касата на Операта, а в деня на събитието, след 18 часа ще бъде открита каса на Летния театър.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви