Десетилетие по-късно носенето на множество гривни отново е любимо сред днешните модни икони и този път тенденцията се приема много по-добре от преди.

Модните експерти съветват да избирате гривни, които отговарят на вашия личен стил и чак тогава да започнете да ги наслоявате.

Ето няколко вдъхновения за това как да носите множество гривни през тази година

Започнете само с две

Ако досега не сте били голям почитател на гривните, но пък искате да изпробвате тенденцията, може да започнете с нещо леко. Просто сложете две гривни на едната ръка и така бързо ще подобрите всеки един тоалет, който притежавате. Независимо дали ще изберете едноцветни дрехи, или пък ще заложите на разнообразна комбинация, двойните гривни ще осигурят уникалност на стила ви.

Различно или съчетано

Може да се изкушите да съчетаете злато със злато или сребро със сребро, но истината е, че няма голямо значение. Любителите на модата смесват различни метали от години, така че може да продължите с този подход, ако ви харесва. Като алтернатива може да комбинирате две гривни от един и същи дизайн, но с различен цвят.

Повечето винаги е по-добре

Има ли ограничение за броя гривни, които можете да носите на едната ръка? Не! Всъщност, колкото повече трупате, толкова по-забавно и безгрижно ще изглежда вашето облекло. Това също е чудесен начин да разнообразите летните рокли, които сте приготвили за почивката си.

Използвайте двете китки

В миналото фокусът може да е бил само на едната ръка, но сега може да включите и другата. Наистина няма грешен начин да оформите гривните си – един случаен микс ще ви придаде игрив и забавен вид, но пък добавянето на по-тънки опции ще добави баланс към визията ви.

Допълнение към други бижута

Що се отнася до това, с което можете да комбинирате вашите пластови гривни, това зависи изцяло от вас. Ако сте в настроение да привличате вниманието, заложете на големи обеци, няколко колиета и някой-друг пръстен. Ако пък искате малко по-скромен вид, изберете нещо фино и елегантно.

Добавете цвят

Освен златни и сребърни, гривните могат да бъдат зелени, сини, розови и много други цветове. Хубаво е да се запасите с подобни цветни алтернативи, които да използвате с различните си тоалети и да създадете една прекрасна лятна визия.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви