Само споменаването на името „Обичайните заподозрени” предизвиква асоциация за хубава музика, добро настроение и танци.

Стефан Вълдобрев и неговият грандиозен бенд от приятели – Иван Лечев, Мирослав Иванов, Веселин Веселинов-Еко и Стоян Янкулов-Стунджи, са избрали Бургас за една от спирките в лятното си турне.

Те ще представят пред публиката новия си албум „Жълт код”, в който песните са смесица от инди-поп и рок, с як китарен саунд и въздействащи поетични текстове.

Едва ли има човек, който да не си е тананикал летния хит „По полека”. Сега талантливите музиканти идват с още много забавни и мелодични парчета, събрали в себе си сладко-соления вкус на лятото, слънцето, морето и любовта.

Самите заглавия на песните предизвикват усмивка и подготвят сетивата за нещо хубаво, забавно и вълнуващо – „Голяма Работа”, „Играча на Мача”, „Правило Едно”, „Приятелю”, „Венерианецът”, „Хубаво ми е” и др.

Всеки, който иска да стане част от лятната емоция на „Обичайните заподозрени” нека дойде на 5 август от 20:00 ч. в Летния театър. Концертът се реализира в Бургас със съдействието на Културна организация „Арт ателие” и Маруся Русева.

Билети се продават на касата на „Часовника” и в мрежата на Ивентим.
За повече информация и резервация тел.0894/89 80 98 – Маруся Русева.

 

 

 

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви