Аквапарк
Забавлението никак не е евтино

Цените на билетите за родните аквапаркове са скочили средно с 35 на сто в рамките на една година, пресметна „Монитор”. В условия на пандемия онлайн покупката на билет за водни забавления сваля цените.

Оферти в мрежата сочат, че ден на пързалките в Несебър ще ни струва 52 лв.

Ако пък решим да прекараме единствено следобеда там, ще успеем да си спестим 12 лв. Междувременно за малчуганите целодневният престой е двойно по-евтин, отколкото за възрастни. Родителите им ще се наложи да броят по 26 лв. за цял ден водни забавления и двайсетачка, в случай че ги заведат в парка за няколко часа следобед. Справка в онлайн платформа за закупуване на ваучери обаче показва, че през миналото лято „входът” за възрастни е бил 32,50 лв., или

с 60 на сто по-евтин

Според тазгодишните предложения в мрежата увеселителният воден парк разполага с 12 нови атракции, което е една от вероятните причини за сериозния ръст в цените.

Едва на няколко километра от курорта се намира и друга атракция, чиято цена се е повишила значително в рамките на една година.

Така вместо досегашните 25.50 лв. за цял ден на водните пързалки в Слънчев бряг през тази година летовниците, високи над 130 см, ще трябва да отделят поне 38 лв.

От мястото предлагат и уикенд пакети за малки и големи, които могат да се използват в два последователни дни – петък и събота, или през двата официални почивни дни.

Подобно предложение ще излезе с 12 лв. по-евтино на възрастните в сравнение със стандартния билет за два дни. Допълнително удобство, което въвеждат от водния парк, е възможността за онлайн покупка на билет. Избирайки подобен вариант,

туристите получават 10% отстъпка от цената

Макар и не толкова значителни, колкото в Слънчев бряг и Несебър, ценови аномалии се наблюдават и във водния увеселителен парк в Поморие, където цената на целодневните водни забавления се е повишила с пет лева в рамките на една година, достигайки 30 лв.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви