Хороскоп
Какво ни вещаят звездите

Овен
През август представителите на зодия Овен, ще трябва активно да се борят за успех в кариерата. Няма цели, които представителите на вашия ярък, силен и харизматичен знак, да не могат да изпълнят. Единственото нещо, което може да осуети този план, е често срещаният мързел. Не позволявайте да вземе глобален мащаб, борете се с инерцията, самомотивирайте се, да се движите в избраната посока.

Не бива да слушате нечии съвети (дори ако човекът е добре познат и се ползва с авторитет). Сега само вие самите, сте в състояние правилно да определите как да действате.

Трябва да направите план за действие. Но не само за един ден, а до края на месеца. Не се опитвайте умишлено да промените нещо, едва ли ще получите добър резултат. Обърнете внимание на финансовите инвестиции.

Ако някой поиска заем, дайте го. Когато става дума за бизнес теми, по-добре се консултирайте със знещи хора.

Любов и семейство

Склонни сте когато сте увлечени по някаква идея, да забравяте всичко останало. Август ще премине в усилена работа и ще считате личния си живот за нещо второстепенно и незадължително. Това е грешен подход към взаимоотношенията. Опитайте се да не позволявате любимиte хора, да страдат заради вашето безразличие.

Почивните дни трябва да бъдат посветен не на работата, а на семейните дела. В края на месеца е препоръчително да отидете на малко пътуване със своята половинка.

За тези, които още не са срещнали любовта, август няма да донесе интересни запознанства. Фокусирането върху работата ще бъде причината, поради която няма да имате време да посещавате приятелски и развлекателни събития. За щастие окончателното ви превръщане в работохолик няма да се осъществи.

Щом успеете да съставите стратегически правилни действия за завладяване на човека, който харесвате. Може да сте сигурни, че скоро усилията ви ще бъдат възнаградени и ще бъдете щастливи и обичани.

Кариера и финанси

Трябва да сте фокусирани върху работата си, в противен случай ще допуснете много грешки. Ако витаете в облаците, може да пропуснете много важни неща. Освен това другите ще искат да се възползват от вашата наивност, затова бъдете внимателни, когато подписвате важни документи. Поддържайте връзка с адвокат, ако извършвате големи сделки.

Всички професионални победи през август, ще бъдат достойна награда за вашият труд.

Мнозина ще получат престижна позиция, увеличение на заплатата или ще „спечелят“ най-изгодният работен график за себе си. Тази цел, която е била най-важна за вас, ще бъде реализирана.

Ако тази цел е увеличение на доходите в резултат на предприемаческа дейност, струва си да се възползвате от полезни връзки. Август е чудесно време за нови партньорства. Най-обещаващ би бил съюз с компания в чужбина.

Здраве

Твърде небрежни сте към здравето си. Дори да се разболеете, няма да отидете на лекар. Няма опасност от сериозни болести, но хронични са напълно възможни. Не пренебрегвайте профилактиката и тогава няма да страдате много от сезонни или хронични обостряния.

Разхождайте се по-често на чист въздуха, пийте витамини и не забравяйте за правилното хранене. Много от вас имат нужда от повече излагане на слънце, за да получат витамин D.

Август е добър месец за борба с вредните навици и придобиване на добри. Например, задайте си цел от първият ден на месеца, да намалите цигарите, алкохола или се опитайте да въвеждате ново здравословно ястие във вашата диета всеки ден.

Телец
Представителите на зодия Телец през август, ще нарушат собствените си правилата, които сами някога са си определили. Не става въпрос за тотално разбиване на обичайните навици, а само за епизодични опити да се тръгне по нов път. Това ще се прояви например при избора на нов образ, при съставянето на нова диета.

Във всичко, свързано с по-фундаментални понятия като (семейство, приятелство, работа, любов), както и преди, ще бъдете консервативни. Това означава, че в края на лятото, животът ви ще бъде лишен от големи сътресения.

В личният живот не трябва да избягвате отговорите, независимо колко са трудни. Напротив, бъдете търпеливи, помнете богатия си опит и дайте отпор. Недоброжелателите ще се държат твърде арогантно, но гледайте на това спокойно.

Непредсказуема ситуация в любовта, ще ви помогне да отворите очите си за истинските чувства на избраника. Заемете се с ново хоби.

Любов и семейство

Стабилността, която ще цари в семейството напрез август, ще е почти невъзможно да бъде нарушена.

Много от вас ще започнат някакъв съвместен проект с половинката си. Едни ще започнат да обновяват жилището, други ще тръгнат на пътешествие. А за някой е дошло време да променят нещо.

Ще проведете труден разговор с любимия човек, може дори да се наложи да направите пауза, за да оцените адекватно ситуацията във времето.

В края на лятото е възможно голямо семейно тържество, подготовката за което ще се превърне в отличен стимул да развихрите творческите си фантазии.

Необвързаните през август, ще са склонни да променят личния си живот към по-добро. Възможно е да започнете красиви романтични отношения с някой интересен човек, основани на духовно сродство и физическо привличане.

Не се изненадвайте, ако много хора около вас започнат да завиждат на тази връзка.

Кариера и финанси

В края на летния сезон, ще сте удовлетворени от развитието на професионалния си живот. Онези, които отдавна си проправят път към кариерния връх, ще реализират целите си. Някои изгодно ще сменят работата си.

Онези, които се откажат от промените ше се насладят на приятелски отношения с работният колектив. Предприемачите ще намерят начини да увеличат доходите си.

Както новите проекти, така и старите, ще започнат да носят печалба. Някакво безспокойство може да предизвика промените в законодателството, но бързо ще се справите и с този проблем.

В последния месец на лятото, ще може успешно да овладеете ново хоби. Нещо повече, подобна дейност не само ще ви носи радост, но по-късно успешно ще може да печелите пари от любимито си занимание.

Въпреки че финансовите затруднения ще ви създадат някой неудобства, скоро ще получите значителна печалба, която дори ще ви позволи да направите голяма покупка.

Здраве

През август може да се появят нови болести, които никога преди не са ви притеснявали. Най-вероятно ще възникнат проблеми поради физическа преумора. Трябва да следите за мускулите и костите, тъй като те ще са уязвими.

Избягвайте вдигането на тежести и се опитайте да спите на удобни повърхности. Най-добре би било да изберете ортопедичен матрак, така тялото ще се чувства добре и качеството на съня ще се подобри.

Втората половина на месеца ще е идеална тези, които мечтаят да отслабнат. Сега ще имате невероятно силен стимул, благодарение на който ще станете по-издръжливи и ще може да приложите дори най-строгата диета. Но няма нужда да се хвърляте от една крайност в друга и да гладувате. Изберете лека диета и в същото време, да не изпитвате глад.

Близнаци
Представителите на зодия Близнаци през август, могат да се надяват на финансов растеж. Предприемачите от вашия знак, ще спечелят от успешни финансови транзакции, а доходите на тези, които нямат собствен бизнес, ще се стабилизират. В същото време личният живот, ще бъде сериозно обтегнат.

Много от вас ще прекарат лятото, чувствайки се изоставени или забравени от всички. Има ли шанс да предотвратите тази прогноза? Да, има такава възможност, но за да я използвате, трябва да се постараете много.

Може да прекарате този месец с минимални финансови и морални разходи. И всичко това благодарение на факта, че сте се научилили да пестите вътрешна енергия. Погледнете на съмненията на хората около вас философски, защото вие също сте склонни да се съмнявате в себе си.

Много положителни емоции, ще ви доесе пътуването. Ще сте щастливи, че сте направили удачен избор на дестинация.

Любов и семейство

Бъдете търпеливи. Безразличието, излъчвано от близките, не е нищо повече от негативното влияние на планетите, но в никакъв случай безславният финал на много години приятелство, любов, брачни отношения. Потопете се в работата си, без да обръщате много внимание на случващото се между стените на дома.

Точно по този начин, пренебрегвайки равнодушието на близките, ще изживеете следващите четири седмици без драми, стрес или скандали.

Тези, които търсят истинската любов, ще трябва да се примирят с факта, че представителите на противоположния пол сякаш ще гледат през вас. Не, не сте станали по-малко привлекателни и вашата харизма не е изчезнала никъде.

Това е просто неприятен момент, който скоро ще свърши. Направете всичко възможно, случващото се да не стане причина за ниско самочувствие. Все още сте неотразими, не забравяйте за това!

Кариера и финанси

Компенсация за не особено успешния личен живот, ще бъде всичко, което се случва в професионален аспект. Много от вас ще намерят мечтаната работа. Други най-накрая ще достигнат върха в кариерата, някой ще заемат обещаваща позиция.

Особено предприемчивите представители на вашият знак, ще успеят да съвместят основната си работа с развитието на частния си бизнес.

Тези, които отдавна имат собствен бизнес, точно сега може да получат високи доходи от стартиралите по-рано проекти. Новите сделки също, обещават да бъдат успешни. Рентабилността на вашия бизнес ще расте и може сериозно да помислите за разширяване на производството.

Меркурий, традиционният покровител на вашия знак, ще бъде много силен в края на лятото. Затова има смисъл да вложите всички сили, в преследване на професионални цели, забравяйки за неприятностите, възникнали в личната сфера. Негативната ситуация в личният живот, няма да продължи безкрайно.

Здраве

Погрижете се за главата си. Могат да възникнат вестибуларни проблеми. Възможни са замайване, шум в ушите, главоболие, проблеми със зрението и слуха. Може би е време да посетите вашия лекар и да започнете да приемате лекарства за поддържане на кръвоносните съдове.

Лекарствата със сигурност са добри, но не забравяйте, че трябва да водите здравословен начин на живот, за да избегнете подобни проблеми в бъдеще.

Ходете по-често пеша, бъдете активни и не забравяйте за контрастните душове. Ако не се закалявате, значи е време да започнете. Може да опитате с душове на открито, йога, слънчеви бани. Ходете по-често боси по камъчета, така ще получите масаж, който ще подобри микроциркулацията.

Рак
Представителите на зодия Рак ще прекарат август, в дух на самоирония. Ще имате способността да се шегувате пред лицето на неприятностите. Ще спрете да се притеснявате, когато чуете критики относно външния си вид, поведението, личния си живот и други важни аспекти от бита.

Този месец ще премине не леко и единственото нещо, с което не трябва да се шегувате, е вашето здраве. Следете за вашето здраве и ако е необходимо, използвайте услугите на професионалист в областта на медицината.

През август, ще трябва да събирете мислите си и да предвижите идеите си в правилната посока. И дори да ви критикуват и да сте възмутени, действайте разумно. Здравето трябва да е на фокус, затова не се претоварвйте.

Пазете се, не бъдете небрежни и хаотични. Във всичко трябва да има ред, в противен случай няма да постигнете хармония. От пътувания, не се отказвайте.

Любов и семейство

През август като магнит ще привличате погледите на непознати. Чести излизания в обществото, посещения на всякакви пикници и партита – това е вашият сценарий за този месец. Тези, които имат ревнив партньор, трябва да следят за неговото настроение.

И възможност горещите погледи, които ще получите от противоположния пол, да предизвикат вътрешносемейни конфликти. За щастие, ще намерите начин да се справите с този проблем.

Необвързаните в края на това лято, най-вероятно ще започнат нов романс. По-точно, ще позволите на някой да ви обожава, без да откривате сърцето си за тази любов и ще се отнасяте към нея по потребителски. Въпреки това вие и човекът, когото изберете за своя половинка, ще бъдете доволни от подобна ситуация.

Кариера и финанси

Краят на това лято е добър момент за голяма промяна в професионален аспект.

Може да смените работното си място, да се преместите в друг отдел, да се опитате в ново направление или да овладеете различна професия.

Това, което определено ще ви радва, е връзката с колегите и ръководството. Тези хора ще бъдат привлечени от вашата харизма и ще успеете да съберете екип около себе си, насочен към постигането на високи резултати.

Тези които имат собствен бизнес, ще се докажат като мъдри лидери. Хората, които сте наели, с желание ще правят каквото поискате от тях. Времето е благоприятно за започване на голям проект, насочен с поглед към бъдещето.

Здраве

Има риск да останете без сили през август. Твърде често се излагате на непоносим стрес и не забелязвате, как емоционално и физически изнемогвате. За да предотвратите силната умора, апатията и загубата на сили, трябва да дозирате работата и почивката.

Излизайте по-често сред природата, спете достатъчно и, ако е възможно, отидете на почивка, като същевременно оставите всички проблеми у дома и използвате по-малко джаджи.

В края на лятото трябва да проверите сърдечно-съдовата си система. Вероятно отдавна сте забелязали нещо нередно в работата на сърцето и сега е моментът да бъдете изследвани.

Не пренебрегвайте прегледите и предписаното лечение. Склонни сте да се държите като дете и да отказвате медицинска намеса. Време е да пораснете и да се отървете от вредните причички.

Лъв
Единственото нещо, което няма да харесат през август представителите на зодия Лъв е, че този месец благоприятен във всички отношения ще приключи твърде бързо. Всяка работа, независимо с какво се захващате, ще се развива перфектно, бързо, лесно, без големи инвестиции на усилия, време и други ресурси.

Събитията в тесен семеен кръг, светският живот, социалните начинания, в които ще вземете активно участие, ще ви носят удоволствие. С други думи, отново ще може да блестите, като се отдадете на вашето его.

Само трябва да сте внимателни, за да не развалите доброто впечатление. Факт е че бързате и искате всичко наведнъж. Избягвайте да общувате с тези, които ви отвличат от основната ви работа.

Може би правите всичко това непреднамерено. В отношенията с „втората половинка“, са възможи неразбирателства. Вслушайте се в интуициата си, ще намерите много мъдри отговори и бързо ще решите проблема.

Любов и семейство

В отношенията не всичко ще е толкова просто. Вероятно сте си измислили много ненужни проблеми, които са ви вкарали в задънена улица. Не е ли по-лесно да седнете и да говорите директно с любимия човек? Оказва се, че решаването на дългогодишния проблем не е било толкова трудно. Основното е, никой да не се бърка в семейството с излишни съвети.

Пред необвързаните се очертава нова любов, която вероятно ще се развие бързо и ще доведе до прибързано решение за брак. Август е добър месец за сключване на брак, но помислете няклолко пъти, без да бързате, готови ли сте да промените свободата си за ежедневни проблеми и отглеждане на деца.

Кариера и финанси

Постоянно се борите за място под слънцето. Вие не само не искате да пропуснете своето, но също така сте готови да вземете чуждото. Може би не трябва да бързате толкова с повишението? Всичко си има време.

Пред вас са големи перспективи, което означава, че сега трябва да се отпуснете и да вземете максимума от това, което вече имате. Не се съмнявайте, че успехът със сигурност ще дойде.

Никой не може да спре вашият триумф.

Да, от време на време ще усещате атаки от някой недоброжелател или ще изпадате в депресия.

Например, в момента, в който се радвате на нова победа, може да се появи лека тъга. За щастие слънчевият оптимизъм, лесно ще потисне меланхоличните прояви и нищо няма да ви попречи да се насладите на успеха в този август.

Здраве

Няма да се оплаквате от здравословни проблеми. Ще се чувствате доста добре физически, което не може да се каже за вашето душевно състояние. Може да се почувствате депресирани и апатични.

Такива състояния се лекуват от слънцето, въздуха и водата, както и в прегръдките на любимия човек. Усмихвайте се по-често, спете достатъчно и просто мислете позитивно, тогава животът ще искри с нови цветове.

В края на лятото трябва да се преборите с вредните навици. Не става дума само за тютюнопушене и злоупотреба с алкохол, но и за вашата диета.

Прегледайте диетата си и премахнете вреднните елементи. Например, спрете да ядете тестени закуски и започнете да мислите за консумация на повече фибри.

Дева
Представителите на зодия Дева е добре през август, да посветят всичките си сили на своите дела. В края на лятото много от вас ще трябва да решават жилищни въпроси, да се занимават с бъдещето на по-млад роднина и да си пробиват път за напредък в кариерата.

Това е само малка част от огромния списък с дейности, които ще правите. Ще имате ли достатъчно сила? Разбира се! Вашият потенциал на този етап ще бъде много голям, което означава, че няма смисъл да губите ценно време в мързел или душевни преживявания.

Ще успеете, не се колебайте.

Във вашият характер ще се проявят такива черти като смелост, дързост, способност да отстоявате за себе си на всяка цена. Няма задачи, с които представителите на вашия знак не биха се справили.

Трябва обаче да се уверите, че този напор от сили не ви превръща в агресор, който винаги постига всичко за сметка на другите. Интуитивно действайте по най-проблемните въпроси. Очаква се солиден хаос във финансовия сектор. Ако не се справите с това преди края на месеца, ще загубите.

Любов и семейство

Август като цяло ще е благоприятен за личния живот, на родените под съзвездието Дева. Някои безпокойства могат да възникнат при тези, които се отправят на път без любимия човек. Може да бъдете съблазнени от среща с много очарователен човек. Без значение колко е силно е желанието да започнете любовен роман, не се препоръчва да го правите. Не забравяйте за неприятните последици от такава стъпка.

Необвързаните, които са в търсене на любовта, напротив, могат и трябва да общуват по-смело с всички, които проявяват симпатия към тях.

Не се страхувайте да се борите за вниманието на тези, които харесвате. Сега вашата енергия е много силна и ако желаете, можете да покорите най-непревземаемата крепост.

Кариера и финанси

Август е много благоприятен за покоряване на нови върхове в кариерата. Препоръчва се по-често да се обръщате към началниците със всякакви инициативи. Изключително вероятно е те да са полезни и ще бъдат оценени.

Тези, които отдавна мислят за нова по-престижна работа, могат и трябва, сериозно да се заемат с този проблем.

Тези които имат собствен бизнес, в края на лятото ще оценят добрата възвръщаемост на започнатите преди това дела. Вероятно проектите, в които сте вложили значително количество енергия, ще започнат да носят печалба. В края на месеца много от вас ще могат да започнат печелившо бизнес партньорство, което ще отвари светли бизнес перспективи.

Здраве

Готови сте да се грижите за здравето си. През август лесно ще преодолеете страховете си от медицински процедури и ще вземете решение за нещо, което отдавна не смеете да направите.

Сега е много подходящ момент за козметични процедури, стоматологично лечение и операции. Може да сте сигурни, че всичко ще премине на най-високо ниво и без последствия.

През август е възможно разстройство на нервната система, което да се прояви като главоболие, скокове на кръвното налягане, промени в настроението и световъртеж. Може да се плашите от състоянието си.

За да се успокоите и контролирате, трябва да посетите специалист, който ще ви помогне с проблема и ще ви научи да гледате на стреса по различен начин.

Везни
Представителите на зодия Везните през август, ще трябва да премахнат последствията от някаква грешка. Може би става дума за ситуация, която ще предизвика покупката на прекалено скъпа вещ или друга форма на безмислено разпореждане със спестяванията.

По един или друг начин, краят на това лято за вашия знак, ще се проведе в условията на икономичност.

За щастие финансовият дефицит е единственото, което ще ви създаде неудобства.

За всички останали сфери на живота, август ще бъде благоприятен период.

В личния живот, ще бъдете непресторено уязвими и чувствени, което ще подведе мнозина. Особено любимия човек, с когото наскоро сте се помирили. Обстоятелствата ще бъдат на ваша страна, така че ще може да постигнете всичките си цели.

Романтичните отношения ще се развиват добре, освен ако разбира се, вие сами не искате да ги прекратите.

Любов и семейство

Финансовите трудности, които ще възникнат в живота, по никакъв начин няма да повлияят на случващото се в междуличностната сфера. Връзките в брака, в любовта, в общуването с роднини и кръга от близки приятели, ще бъдат топли и доверчиви.

Не е изключено, че някои от тези хора ще ви помогнат бързо да стабилизирате тежката ситуация в областта на финансите.

Необвързаните представители на знака, може да не харесат начина, по който приключва летният сезон. Недостигът на пари ще ви принуди да се откажете от ярка ваканция или планирани покупки.

Затова пък ще ви зарадва човек от противоположния пол, който сте свикнали да считате само за приятел. Той ще ви помогне да се освободите от кризата. Помислете – това не е ли намек за любов?

Кариера и финанси

Не може да се кажа че август, ще бъде повратна точка за вашия професионален живот. Засега не се очаква нищо, което би могло да повлияе на далечното бъдеще.

В същото време в по-голямата си част, ще бъдете доволни от това как се развива професионалната сфера. Най-малкото връзките с колегите ще ви радват.

Тези които имат собствен бизнес в течение на този месец, е добре да се отърват от незначителните проблеми, които постоянно пречат на развитието на вашето предприятие.

Направете всичко, за да може персонала ви да работи в комфортна среда. Към края на месеца, много от вас ще получат примамливо предложение за сътрудничество.

Здраве

Може да се окажете в трудна ситуация и да се разклати нервната ви система. Трудно понасяте различни стресове и дълго време се налага да излизате от тях, така че може да се нуждаете от помощта на специалист за лечение на проблема. Не се тревожете, ако ви предпишат сериозни лекарства и винаги се вслушвайте в лекарите.

Здравословният начин на живот, ще ви помогне да балансирате работата и почивката. Ако ви е трудно да се събудите сутрин, това не означава, че не спите достатъчно. Време е да помислите за качеството на съня.

Спете само в пълен мрак, опитайте се да изключите всички ненужни звуци по време на сън. Понякога може да се наложи допълнителни мерки, като вана с лавандулово масло или релаксираща музика.

Скорпион
Представителите на зодия Скорпион през август, ще трябва да се откажат от много неща. И преди всичко от отдихът, който сте свикнали да прекарвате в компанията на близките хора. Големи са шансовете да бъдете принудени да се разделите за известно време.

Причината за това може да е командировка или друга нужда от заминаване. Тези, които няма да бъдат засегнати от тази прогноза, ще трябва да работят, като положат в пъти повече усилия, отколкото месец по-рано.

Така проблемите в професията, ще се превърнат в причина, поради която почти ще трябва да спите на работа.

За щастие, това няма да продължи безкрайно. До края на месеца много от вас ще имат възможност да се върнат към нормалния си график на живот. За съжаление това няма да се отнася за тези, които ще бъдат изпратени в дълга командировка.

За да не доведе раздялата със скъпите на сърцето ви хора до емоционална депресия, използвайте видео комуникацията по-често, четете всякакви новини от дома, мислено се настройте, че раздялата скоро ще приключи.

Любов и семейство

Не сте от онези, които могат да бъдат съкрушени от криза в професионалните дела или липса на свободно време. Дори да се наложи да преминете през раздяла със семейството, това ще укрепи още повече характера ви.

Семейните представители на вашия знак отново ще се уверят, че постояният партньор е човекът, с когото искате да бъдете всяка минута от свободното си време. Типична ситуация, когато раздялата помага за укрепване на връзката.

Необвързаните едва ли ще успеят да срещнат любовта.

Причината за това ще бъде пълната липса на свободно време. Въпреки това, от време на време ще привличате заинтересованите погледи на на представители на противоположния пол, с които работите заедно.

Кариера и финанси

Професионалният ви живот през август, ще ви погълне напълно. Трябва да сте перфекционисти. Време е да се отнасяте по-отговорно към работните моменти, да не закъснявате и да държите всичко под контрол.

За да може по-бързо да се справите със задачите, препоръчително е да се обедините с колеги. Започнете да ги възприемате не като конкуренти, които могат да ви спънат, а като съмишленици.

Тези които имат собствен бизнес, ще трябва да встъпят в двубой с основния си конкурент. Тази борба може да отнеме много енергия, както и финансови и морални ресурси. За щастие има голям шанс да станете победител. След като ситуацията около вашия бизнес се стабилизира, може да се захванете с реализацията на нов проект.

Здраве

Ще сте доволни от тялото си и ще го поддържате във форма. Справяте се добре с физическите натоварвания и може да преодолеете много неща, но това не означава, че трябва да се забиете в спортната зала за няколко часа и да изцедите всички сили от себе си.

Правилно дозирайте спорта, ходете по-често пеша и коригирайте храненето, силата на волята ще ви позволи това.

Погрижете се за дихателната си система. През август може да възникнат белодробни проблеми, които ще изискват медицински преглед и лечение. Не стойте на течения и бъдете внимателни около климатици и вентилатори.

Стрелец
На представителите на зодия Стрелец през август, се препоръчва спокойствие и почивка. Време е да да си вземете отпуск. Ако вече сте го взели, трябва бавно да се настроите към работният график.

Сега не е момент да се изявявате като работохолици, ако се подлагате на големи натоварвания, това няма да мине без последствия за вашият организъм.

И дори ако август не донесе най-амбициозните резултати в бизнеса, то ще има други неща които ще са по-важни за вас. Основното е да възстановите нормалния си енергиен потенциал. От него до голяма степен ще зависи това, което ще постигнете през останалите месеци на 2021 г.

Ако намерите правилния баланс между работата и личния живот, тогава той ще бъдете невероятно щастливи.

Сведете контактите до минимум, за да не нарушите работната идилия. Не се изключени здравословни проблеми, ако се преохладите. Закалете тялото си с вода, слънце и спорт. Не рискувайте парите си, ако хронично не ви стигат.

Любов и семейство

Семейството през август, ще се превърне в истинска крепостна стена за вас. Там ще се чувствате обичани и защитени. Подкрепата, получена от близките хора, ще ви помогне да издържите всякакви несгоди.

В края на този месец конфликт с някой от роднините ще приключи. Не е изключено, самият този човек да поиска прошка и вие с готовност ще забравите за миналите разногласия.

Необвързаните в края на това лято, ще изпитат привличане към човек, който, както изглежда отдавна познавате. Става дума за представител на противоположния пол, с когото контактувате на работа или комуникирате приятелски, по съседски.

Ще мине значително време, преди вие и той (тя), да се решите на връзка. Засега нещата ще бъдат ограничени до флирт и размяна на страстни погледи.

Кариера и финанси

Препоръчително е, да намалите натоварването в професионалният си живот. В никакъв случай не изисквайте от себе си нови геройства. Докато сте на работа, не се притеснявайте да отказвате на молби за помощ на колеги.

Да, може би някои от тях ще бъдат обидени от този отказ, но вие ще успеете да запазите най-ценното – нормалното си здраве.

Тези които имат собствен бизнес, трябва да действат според обстоятелствата. Не се предвиждат стрес или кризисни ситуации в работата. Ако може, вземете си една седмица отпуск или се занимавайте с работата си дистанционно, така материалната част от живота ви няма да бъде засегната много.

По отношение на финансите, знаете как да управлявате правилно бюджета си, как да го планирате и следите разходите. Уменията ви за управление на парите са отлични. През август ще има възможност да увеличите доходите си.

Здраве

Не се очакват сериозни здравословни проблеми, но ще трябва все пак да посетите поликлиника. Може би чакате планиран медицински преглед, който изисква поне минимум изследвания. Това обаче ще ви е достатъчно. Не пропускайте възможността да се подложите на физическа терапия, ако ви се предлага.

През август проблемите с щитовидната жлеза, може да напомнят за себе си. Ако държите всичко под контрол, тогава добре. Останалите ще трябва да се подложат на ултразвуково сканиране, за да се изключат възможни начални патологии, а също и да направят хормонално изследване.

Козирог
Представителите на зодия Козирог, ще прекарат август в атмосфера на спокойствие. Повечето области от живота, ще ви доставят радост. Може да оставите на втори план основния си бизнес, като същевременно да си освободите време за почивка със семейството, за приятелски събития или кратки пътувания.

Някои от вас в края на това лято ще решат „жилищен въпрос“, ще могат да официализират наследство и да премахнат други видове проблеми, свързани с документи.

Личната сфера, ще се развива особено благоприятно. Много от необвързаните представители на знака, могат да изпитат ново романтично чувство. Семейните не трябва да се тревожат за живота и финансите. Всичко вече се подобрява, но е рано да правите заключения. Благоприятен период за смяна на работното място и служебни пътувания.

Любов и семейство

На личния фронт всичко ще бъде успешно. За много от вас август, ще бъде време на фундаментален напредък. Тези, които са мислили за развод в миналото, ще намерят начин да възвърнат разбирателството със своята половинка.

Двойките, които не са се сблъсквали с подобни проблеми, ще достигнат апогея на хармонията през следващите седмици.

Късмет ще имат тези, които търсят любовта. В края на лятото много от вас, ще се отърват от самотата. На първо място за вас, както и преди, няма да бъде страстта, а увереността, че започвате стабилна връзка, която може да се превърне в основа за брак. А страстта? И тя ще се появи, но по-късно.

Кариера и финанси

Всичко, което ще се случва в професионалните дела, като цяло ще ви радва.

Най-малкото няма да имате причина, да се притеснявате за утрешния ден. Тези, които се опасяват от уволнение или съкращение, ще могат да заобиколят тази заплаха.

Тези които работят за себе си, ще могат да консолидират резултатите от минали победи. За сега няма смисъл да бързате напред. Първо, трябва да се уверите в надеждността на новите бизнес партньори и на наетият персонал.

Здраве

Ако отдавна не сте ходили на лекар, време е да се подложите на преглед. И не пестете пари за това. По-добре изберете частна клиника със специалисти, на които може да имате доверие. Добре е също да приемате витамини и да се съсредоточите върху храни, богати на калий, което означава да включите в диетата си пресни и сушени плодове.

Умереното кардио ще бъде само от полза, но първо трябва да се прегледате. Не напразно казват, че движението е живот. Трябва да сте по-активни, да ходите, да насищате тялото с кислород. Ако искате да ходите на фитнес, тогава изберете по-спокойни занимания, без прекомерно натоварване и резки движения.

Водолей
Представителите на зодия Водолей, ще запомнят август само с топли чувства. Той ще остави след себе си ярки картини, на които ще отпечатате най-увлекателните моменти от случващото се. Всичко, което ви се случва в края на лятото, ще е прекрасно.

В сферата на чувствата се очаква подем. Няма значение дали сте намерили своята половинка или едва сте на прага на нова любовна история, във всички случаи ще имате късмет.

В допълнение към подема в любовта, август ще бъде много активен месец. Очакват се много запознанства, някои от които ще имат интересно продължение.

С други думи, каквото и да правите, със сигурност няма да скучаете. Всяка ваша стъпка ще бъде насочена към това, да направите любимият човек по-щастлив. А тези стъпки, ще ви доставят невероятно удоволствие.

Любов и семейство

Изживявайки истински разцвет в любовта, личният живот ще ви радва всеки ден. Тези, които и в миналото са били щастливи в брака, ще могат да укрепят допълнително атмосферата в семейното огнище.

Предишните разногласия ще изчезнат, ще се появи увереност в бъдещето. Вашата двойка в течение на този месец, ще изживее много красиви моменти и ще ви останат щастливите житейски спомени.

Тези, които търсят любов, ще успеят да постигнат своята цел. През август ще започнете връзка, която ще се основава на страст, сродство и съвместни интереси. Единственото нещо което не трябва да забравяте е, че щастието не обича когато за него много говорят. Не споделяйте неща от личният си живот с непознати.

Кариера и финанси

В професионалните дела, се очаква известен напредък. Късмет ще имат тези от вас, които отдавна искат да сменят работата си. Някои от представителите на вашият знак ще „спечелят“ по-изгоден работен график или ще бъдат прехвърлени в офис, който е по-удобно разположен до дома.

През август ще проявите голяма креативност, ще може да покажете добри резултати в работата, в творчеството, дори изпълнявайки домакинските задължения.

За тези, които работят за себе си, основното постижение на месеца, ще бъде окончателният срив на конкурентите. Ще намерите начини да надминете всички. Гъвкавата ценова политика и способността да гледате в перспектива, ще помогнат за постигането на толкова сложната цел.

Здраве

По отношение на здравето, е възможно обостряне на хронични заболявания. Ако вече знаете от къде ще дойде този проблем, тогава се подгответе за него предварително. През август трябва да избягвате течения, преохлаждане, ледени напитки.

Вие сте много уязвими към настинки, вируси и лесно се заразявате. Ако някой е болен наблизо, дръжте се на разстояние.

Ако искате да се заемете със своята фигура, изберете плуване или пилатес. Нека влезете във форма, без прекалени натоварвания. Не се претоварвайте с кардио упражнения, сега това е излишно. В края на месец

Риби
През август представителите на зодия Риби, няма да имат големи пречки за осъществяване на амбициозните си мечти. С която и сфера на живота да са свързани тази мечти, те имат големи реални шансове да се сбъднат.

Прогонете несигурността и меланхолията. Тези качества, които винаги са присъствали във вашия характер, могат да бъдат значително трансформирани.

Тъй като те са препятствието, което няма да ви позволи да напреднете. Разберете се в себе си. Ще бъде жалко, ако поради вътрешни сътресения и страхове, пропуснете такъв благоприятен период.

Понякога изглежда, че обезпокоителният сюжет на сънищата е сценарий на вашия ден. Толкова е лесно да изгубите тънката граница между реалността и това, което е нарисувано от въображението.

Направете всичко възможно, за да живеете в настоящето, а не да „плувате“ във водовъртежа на вашето подсъзнание. Има реален шанс да постигнете голям успех във всяка област, ако прогоните страха, плахостта, съмненията в себе си.

Любов и семейство

През август няма да се сблъсквате с притеснения от личен характер. Така че както необвързаните, така и семейните представители на вашия знак, ще разберат какво е щастие в любовта.

Тези, които вече имат дългогодишен партньор, е добре да започнат да говорят по-често за своите чувства. През деня изпращайте лирични послания до любимия човек, глезете го с малки подаръци и комплименти.

Време е за необвързаните да отворят сърцето си за нова любов. Не се опитвайте да предсказвате утрешния ден, забранете си да мислите до какво ще доведе връзката с нов партньор. Живейте тук и сега, наслаждавайки се на всяка минута в страстната му прегръдка.

Кариера и финанси

С помощта на енергиите на огнения Марс, ще имате обективни шансове да достигнете висоти в кариерата. Не се отказвайте от доверителни контакти с началниците си. Една от вашите инициативи през август, може да стане причина за повишение.

Предстоят много интересни проекти, в които може да разкриете най-добрите си професионални качества.

Има смисъл тези, които имат собствен бизнес през август, да поемат малко риск. Възползвайте се от идеите на хора от вашият персонал. Тяхната креативност, умножена с опита, който сте натрупали, формира основата, върху която може да изградите наистина успешно предприятие.

Здраве

Изглежда, че имате добро здраве, но проблемите ще идват един след друг. Първо, вие сте много уморени, което се отразява на настроението и здравето ви, второ, пушите и пиете, а това също е катализатор за проява на болести.

Ако искате да водите здравословен начин на живот, тогава трябва да започнете още сега. Изхвърлете всички вредности, помислете за храненето си- добавете повече фибри. Направете курс на детоксикация и прочистване на тялото.

Тези които са в репродуктивна възраст и мечтаят да станат родители, трябва да се тестват. Вероятно не може да заченете дете, поради някакъв здравословен проблем. Не се притеснявайте, всичко се лекува, основното е да се справите с този проблем и да го изкорените.

Източник: https://astrostar.eu/mesechen-horoskop

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви