Мистър България
За първи път във Варна

Популярният български бранд ROLLMANN е официален партньор на дългоочакваният конкурс Мистър България 2021, който ще се проведе в курортен комплекс Златни пясъци, Варна, хотел International Hotel Casino & Tower Suites. За първи път, конкурсът ще се състои в град Варна на 30 август от 21:00 часа.

Всичко ще бъде от най-високо ниво, както повелява за събитие от такъв ранг. Сцената ще бъде изградена от специалистите от J Point и IDO Desing, които ще смаят всички с техника от най-високо ниво и последно поколение.

Кандидатите за Мистър България 2021, ще бъдат облечени в елегантните костюми на българският бранд в последният кръг на дефилето им.

Силуетът тази сезон е прибран и класически, с тенденция за лекостесняване в раменете и талията и по-къса дължина на саката. Саката за летните месеци на 2021 г. са в по-контрастни цветове. Особено актуални при тях са структурираните платове, както и комбинацията от студена вълна, лен и коприна.

Панталоните могат да бъдат самостоятелен елемент на облеклото и в комбинация със сако, а цветовата палитра е по-приглушена като отново се появяват нюанси на червено, лилаво, синьо и сиво. Ленът е отново популярен и внася доза изтънчен шик специално при костюмите. Като допълнение към цялостния вид идват и елегантните памучни пуловери в цветна гама, която е в унисон с тази на саката и панталоните.

Новото предложение на бранда за сезона се казва „Mix and Match” – възможност, която дава на господата свобода да комбинират сака и панталони в различни цветове и материи, и по този начин да изразят личният си стил още по-добре.

За още по-голяма прецизност по отношение на силуета, господата могат да се възползват от услугата Made to measure – или всеки един продукт с марката ROLLMANN може да бъде изработен по индивидуални размери и изисквания на клиента.

Богатото разнообразие от висококачествени платове, отличителните елементи като откопчаващи се илици, бродирани монграми, копринена подплата и откопчаващи се копчета на ръкавите, са сред допълнителните предимства на тази услуга.

Битката за първото място ще бъде с дрес код бяло и розово.

Дрес код
Бяло и розово

Акробатични танци във въздуха, лазерно шоу и синхронно плуване ще има на метри от морския бряг.

Престижно жури ще оценява кандидатите, сред които Енджи Касабие, Николета, Андреа, Благой Георгиев и Златка Райкова, д-р Венета Павлова, Ивет Григорова, Яненка Люцканова, дизайнера Краси Недялков, Робърт Казан – от Букурещ, Румъния. За доброто настроение на посетителите на събитието, ще се погрижи група Akcent, които ще изпълнят най-големите си хитове, познати и в България.

“Бъди здравословен, бъди фит, бъди глобален!” е мотото на конкурса тази година.

Лицензиант и продуцент на бранда Мистър България 2021 и тази година е Атанас Лазаров, а правата и собствеността е в ръцете на Доно Цветков.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви