Брутален скандал избухна в ресторант в Приморско. Сцените за заплахи и груби нападки са заснети на видео и предизвикаха стотици коментари в социалните мрежи. Туристка останала недоволна от храната, а когато отказала да я плати, я обвинили, че прави „бомба“ със сметката, пише в. Монитор.

„Нашата почивка в Приморско. След като се оплачеш от обслужване или качеството на храната във ресторант „Старата мелница“ – Приморско, управителят на обекта настоява да си платиш сметката и те настига на улицата, за да се саморазправи с теб.“

Това написа в групата „Истината за Приморско“ Мария Кормева-Иванова.

Репликата е заради скандал в заведение в града, където тя се оплакала от лошата храна и отказала да плати. Когато казала, че ще се обърне към контролните органи, собственикът на заведението „Старата мелница“ започнал да заплашва.

До напрежението се е стигнало след недоволство на клиентите, съобщи NOVA. Двете страни са дали обяснение в полицията.

В социалните мрежи бяха разпространени кадри от конфликта.

https://www.vbox7.com/play:b90ae61d43

Инцидентът става на централната улица в Приморско във вторник вечерта. Три семейства с деца влезли да вечерят в голям ресторант. След два часа чакане, храната на децата не била сервирана и потърсили управителката.

„В следващия момент пристигнаха двама господа, един по-възрастен и един по-млад и дойдоха да попитат кой създава проблеми в заведението им. Ние казахме, че не сме доволни казахме каквото не ни хареса и бяхме помолени да напуснем заведението”, разказва Мария.

„Тръгнахме си и те ни догониха на центъра”, твърди един от потърпевшите.

Ядосаният мъж във видеото е собственикът на заведението, а управителката, която го повикала, била дъщеря му. Твърди, че мъжете в компанията употребили голямо количество алкохол.

„Почнаха да ми се представят единия като държавен служител от ХЕИ, който щял да затвори заведението. Другият ми се представяше като някакъв гангстер, който бил излязъл от затвора -12 години лежал в затвора за бомбаджийство”, заяви управител на заведението Бисер Мавраганов.

Собственикът твърди, че конфликтът ескалирал след като компанията се върнала отново в заведението. „И след това нещо те влизат в заведението и започват да заплашват дъщеря ми, че щели да ни затворят заведението и щели да ѝ счупят краката”.

Скандалът не се разминал само с вербална агресия. „Аз го удрям с външното на ръката, защото първо той ме дърпаше”, твърди Мавраганов.

Клиентите на заведението твърдят, че нямат обяснение за инцидента. Останалата част от компанията прекратила почивката си преждевременно.

В хода на разговора се разбира, че собственикът е бил осъден и в момента е в пробация. Това обаче не го спира да проявява агресия към клиентите с думите „Ако ти шибна един“, „Ще ти изкъртя зъбите“, „Идиот“.

„Арогантно държание имаше този клиент цяла вечер. Държеше се все едно сме му слуги, заплашваха всички а беше със семейството си. Много пияни и нагли такива да си ходят в Гърция. Писна ни от отрепки, които избиват комплекси и се държат с нас така. Имайте ни уважението защото ние сме сервитьори само няколко часа. После защо няма персонал да обслужват отрепки като вас. Не сме ви слуги!!“ Това заявява Росен Кърмаджиев от Айтос, който явно е бил пряк свидетел на разпрата в заведението.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви