На сцената излизат дънките с щампи, които са точно в съответствие с хаотичните модни тенденции през последните години.

Моделът е любим на множество звезди, които позират с него в социалните мрежи и ни подтикват да се насочим към най-близкия магазин и да си вземем и ние поне един чифт.

През февруари Кайли Дженър се похвали с такива дънки, проектирани от Том Форд за колекцията пролет/лято 2001 на Gucci. Бела Хадид също е голям фен на тенденцията, като притежава чифт от Chrome Hearts, но и облече лилав дизайн от Марк Джейкъбс, върху който бяха изобразени безброй лица.

Може да се каже, че тези две жени са пионери по отношение на модата, като често носят дрехи, които вдъхновяват останалия свят и често ни карат да изпробваме модели, които преди дори не сме и поглеждали.

Така че, ако и Хадид, и Дженър са любители на щампованите дънки, това означава, че скоро почти целият свят ще има поне по един чифт от модела.

Макар тенденцията да беше популярна през 2012 година, сега тя отново изгрява на модния хоризонт и нищо чудно, че я виждаме навсякъде. Ако нямате идея как да съчетаете щампованите си дънки с останалите дрехи, ние имаме няколко предложения за вас.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви