Бургаската полиция даде подробности за катастрофата на пътя Приморско – Аркутино, на разклона за местността „Перла“.

„Тойота Авенсис Версо“, с шуменска регистрация, управлявана от 41-годишен мъж от Шумен предприема ляв завой, като не пропуска предприелия същата маневра и движещото се отзад „Ауди А 4“, със старозагорска регистрация, управлявано от 34 годишен старозагорец.

В резултат на неправилната маневра, предприета от „Тойота“-та, същият е ударен странично от нея, като и двата излизат от пътното платно, блъскайки се в крайпътни дървета.

Леко пострадали две пътнички от „Ауди“-то и пътник от „Тойота“-та, като по-сериозни са нараняванията на 44-годишната пътуваща в „Ауди“-то старозагорка, която с контузни рани и охлузвания в областта на главата, настанена за лечение в отделение „Неврохирургия“ на УМБАЛ – Бургас, без опасност за живота.

Другите двама потърпевши са прегледани и освободени за домашно лечение. В „Тойота“-та по време на инцидента освен водача се намирали и 44-годишен софиянец, 38-годишната му съпруга от Бургас и двете им деца – 4-годишно момченце и 7-годишно момиченце, а в „Ауди“-то, освен водача, се намирали 44-годишна старозагорка, 39-годишна жена от Малко Търново и 3-годишно момченце от Стара Загора.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви