Джони Деп
Джони Деп отново музикант

Звездата от „Карибски пирати“ Джони Деп се завръща на музикалната сцена. Той ще обедини творчески сили с емблематичния китарист от Hi Ho Silver Lining – Джеф Бек, за нови материали, които ще влязат в предстоящия албум на втория. Това стана ясно, след като източник близък до двамата сподели тази информация с вестник Daily Mail.

Джеф е голям приятел на Джони в много труден период за него и отсъствието от Холивуд е точно това, от което Джони се е нуждае сега.

Той иска да си отдъхне от всичко поне за малко и да се съсредоточи върху завръщане чрез музиката. Надява се в крайна сметка да се върне към филмите, но на първо място сега е музиката.“, каза той.

Припомняме, че на холивудският ас беше отказано да обжалва съдебното решение, според което определението „бияч на жени“, използвано от The Sun по адрес на актьора, е всъщност адекватно.

Двама апелативни съдии на Британския съд прецениха, че холивудската звезда не може да оспорва решението, защото предишните заседания били „пълни и справедливи“ и заключенията на съдията по делото „не изглежда по никакъв начин опорочено от каквато и да е грешка в подхода или в прилагане на закона“.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви